Adi39 19.01.2019 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Mogę rozpisywać się bardzo dużo ale nie o to tutaj chyba chodzi. Na początku kontakt jest wyśmienity, można dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Projekt szybko zrealizowany. Problem zaczyna się po otrzymaniu postanowienia z urzędu. Projekt nie przeszedł, został odrzucony. Po poinformowaniu o tym, sytuacja zmienia się diametralnie, zero kontaktu, już nawet zadzwoniłem z innego numeru. Oczywiście zostałem od razu odrzucony. Projekt musiałem zanieść do innego biura aby go poprawili. Także NIE POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 08.11.2019 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Właśnie korzystam z ich usług i póki co wszystko jest ok - ale jestem na etapie koncepcyjnym, tworzenie projektu przed nami.Czy ktoś się jeszcze spotkał z podobnymi problemami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiiyera12 15.01.2020 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 dość przykra sprawa.-pogotowie kanalizacyjne Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts