Jessica85 20.01.2019 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Cześć! Mam działkę budowlaną i ogromny problem. Nie znam się totalnie na budownictwie, a zamarzył mi się dom... Teraz niestety problem mnie przerasta, może ktoś z Was będzie mi w stanie pomóc, podpowiedzieć co robić? Wybrałam projekt domu, zapłaciłam ekipie która wykopała studnię głębinową na 50 m, nie informując mnie, że trzeba mieć na jej budowę najpierw zgodę/pozwolenie. Problem w tym, że gdy złożyłam wszystkie dokumenty potrzebne do otrzymania pozwolenia na budowę domu, to gmina zażądała ode mnie jeszcze pozwolenia na wspomnianą studnie 50 m... Co teraz zrobić? Studnia już jest, a pozwolenia brak :bash: Oczywiście panowie, którzy ją bez zgody wybudowali mają mnie w nosie i nie chcą pomóc Mam chęć już się poddać i odpuścić, bo wszystko jest na mojej głowie Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 20.01.2019 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Po jakiego licha głosiłes że 50 , nie trzeba było tego głosić bo do 30 metrów nie trzeba i nie sądzę że ktoś miałby ci spuszczać sznurki i kontrolowac głębokość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts