tyxck 26.01.2019 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Czas podawania 6s ,bieg szósty. Jest lepiej. Kopiec jest mniejszy. W lutym będę kupował 2tony groszka może zmienię dostawcę. Może to wina groszka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyxck 26.01.2019 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Bieg na 5 przestawiłem. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyxck 28.02.2019 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Witam. Dzisiaj wyczyściłem palenisko. Tam było tyle syfu nic dziwnego, że był problem z paleniem się groszka. Teraz na 3 biegu jest więcej mocy niż jak był na 6. Mam pytanko jak założyłem dekiel na palenisko to jak na zdjęciu widać są z prawej i z lewej strony szczeliny tak ok 2mm. Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyxck 28.02.2019 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Ustawiłem piec: Temp CO 43CCzas podawania 8sPrzerwa w podawaniu 60sWentylator 2bieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 28.02.2019 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Powinieneś przed założeniem zaaplikować silikon zarówno w rowek po spodniej stronie korony jak i właśnie w tą szczelinę tak żeby powietrze dostawało się do palnika tylko otworami do tego przeznaczonymi. w sieci jest sporo zdjęć opisujących sposób uszczelniania takich jak Twój palników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyxck 28.02.2019 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Użyłem silikonu do kominków i uszczelniłem tylko od spodu. Teraz na 2 biegu taki płomień. :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek11 28.02.2019 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Witam. Dzisiaj wyczyściłem palenisko. Tam było tyle syfu nic dziwnego, że był problem z paleniem się groszka. Teraz na 3 biegu jest więcej mocy niż jak był na 6. Mam pytanko jak założyłem dekiel na palenisko to jak na zdjęciu widać są z prawej i z lewej strony szczeliny tak ok 2mm. Czy to normalne? [ATTACH=CONFIG]427498[/ATTACH] Chyba normalne te szczeliny. Teraz będzie ci trudno zaaplikować tam silikon. Na palec i powinienes dać radę. Staraj się jak najmniej upaćkać pionowe nacięcia. A czopuch masz wyczyszczony, że tak spytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyxck 28.02.2019 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Czopuch czyszczę raz na 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts