Gierga 15.10.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Kupiałm go dziś z rana ... leży na biurku w pracy i kusi aby przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.10.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Kupiałm go dziś z rana ... leży na biurku w pracy i kusi aby przeczytać to czytaj ja mam dobrze - pracuje w branzy budowlanej - czytanie muratora w pracy to u mnie jest traktowane jako czytanie fachowej literatury i poszerzanie wiedzy Czytam wiec kiedy chce i ile chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.10.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 A tu KaKa z małżonką i piękny dom w tle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 i wkładka okien które dzisiaj zamówiłam ( M&S - Pomorska Fabryka Okien)..... wogole ten nr jest dla mnie na czasie bo i tynki , i kominki , i kuchnie czyli rzeczy które dotyczą mnie bezpośrednio w tym czasie Podoba mi sie ten numer ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.10.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Dostałam dzisiaj Muratora.... tak się cieszyłam.... a teraz przestałam. Od razu przewertowałam kartki i to, co mnie teraz interesuje (jedno z kilku rzeczy) to kominki. Mina mi zrzedła, prawdę mówiąc. Chyba nie jestem na czasie, może jestem zbyt tradycyjna. Chociaż nie przepadam za piecami kaflowymi, niektóre nowoczesne bardzo mi się podobają, ale stwierdziliśmy z mężem, że do naszego prostego domku będzie pasował prosty i skromny kominek klasyczny, czyli rustykalny. Belka drewniana, piaskowiec. W muratorze nie znalazłam ani jednego takiego kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 19.10.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Strasznie mnie denerwuje praktyka stosowana przez muratora, polegająca na dołączaniu bezużytecznych programów do gazety Mam tu na myśli wszystkie te "aplikacje" pozwalające jedynie zapoznać się z ich możliwościami, ale o wykorzystaniu ich do czegoś więcej to już nie ma mowy. Najświeższy przykład: Program do projektowania łazienek z Muratora 11/04: Oczywiście dużo funkcji, widok 3D itp. ale po co to wszystko, jeśli nie można wydrukować swej pracy, a tym bardziej jej zapisać i wrócić do projektu w późniejszym terminie !!!! Myślę sobie, że w muratorach są jedynie programy DEMO, mające wzbudzić chęć nabycia u użytkownika Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.10.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Strasznie mnie denerwuje praktyka stosowana przez muratora, polegająca na dołączaniu bezużytecznych programów do gazety Mam tu na myśli wszystkie te "aplikacje" pozwalające jedynie zapoznać się z ich możliwościami, ale o wykorzystaniu ich do czegoś więcej to już nie ma mowy. Najświeższy przykład: Program do projektowania łazienek z Muratora 11/04: Oczywiście dużo funkcji, widok 3D itp. ale po co to wszystko, jeśli nie można wydrukować swej pracy, a tym bardziej jej zapisać i wrócić do projektu w późniejszym terminie !!!! Tak samo jestem rozczarowany . Zaprojektowaliśmy z Żoneczką naszą przyszłą łazienkę a gdzie funkcja zapisz????? I co teraz???? Za każdym razem od nowa?????????? Kolejny minus Muratora to to, że niektóre zdjęcia są wykożystywane do różnych artykułów. Przykład zdjęcie kominka z kamienia w domku (chyba) z bali jest umieszczony dwa razy. Dlaczego????? Nie mają więcej ładnych aranżacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.10.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Strasznie mnie denerwuje praktyka stosowana przez muratora, polegająca na dołączaniu bezużytecznych programów do gazety Mam tu na myśli wszystkie te "aplikacje" pozwalające jedynie zapoznać się z ich możliwościami, ale o wykorzystaniu ich do czegoś więcej to już nie ma mowy. Nie nazwal bym ich bezuzytecznymi lecz o bardzo malej uzytecznosci. Wiele razy "podpalalem sie" czytajac notki z opisem. Po uruchomieniu albo okazywaly sie one prostymi aplikacjami, by nie powiedziec dosadniej, albo byly to wersje Demo. W drugim przypadku trudno oczekiwac uzytecznosci Myślę sobie, że w muratorach są jedynie programy DEMO, mające wzbudzić chęć nabycia u użytkownika Masz calkowita racje. O to chodzi! Żenada Tu bym sie nie zgodzil. To sa prawa rynku no i marketing. Gdybys byl autorem dobrego oprogramowania, wolalbys je sprzedawac czy rozdawac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.10.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Żenada Tu bym sie nie zgodzil. To sa prawa rynku no i marketing. Gdybys byl autorem dobrego oprogramowania, wolalbys je sprzedawac czy rozdawac? Są inne możliwości: - wersje czasowe (14 dni, 30), - reklama, - opcja zapisz tylko 30 razy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.10.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Są inne możliwości Nie pomyslalem o tym. Masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.10.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Zastanawiam sie jedynie jaki wplyw na te inne formy ma Redakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.10.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Zastanawiam sie jedynie jaki wplyw na te inne formy ma Redakcja? Chyba żadne bi i tak kas płynie z reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 19.10.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Zastanawiam sie jedynie jaki wplyw na te inne formy ma Redakcja? wg mnie bardzo duże, gdyż jeśli by zaproponowali odpowiednią kasę autorowi/dystrybutorowi to nie było by problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.10.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Chyba żadne bi i tak kas płynie z reklamy. wg mnie bardzo duże, gdyż jeśli by zaproponowali odpowiednią kasę autorowi/dystrybutorowi to nie było by problemu Krancowe stanowiska: Placic czy nie placic? Oto jest pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.10.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Znając życie każdy woli jak jemu się płaci (choćby za umieszczanie programów demo bez możliwości druku czy save) jak by pozbywać się pieniędzy by czytelnik miałpełny program do którego i tak 10 % czytelników zajrzy tylko raz albo 2 razy a potem będzie leżał na półce i zajmował miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.10.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 ... a potem będzie leżał na półce i zajmował miejsce. Moje polki maja skonczona dlugosc. CD-ROM'y chyba nie podaja sie recyclingowi? (Ale to juz zupelnie inny watek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.10.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 ... Moje polki maja skonczona dlugosc. CD-ROM'y chyba nie podaja sie recyclingowi? (Ale to juz zupelnie inny watek ) Można i tak: http://www.anma.c-net.pl/icon/11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 19.10.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 program do którego i tak 10 % czytelników zajrzy tylko raz albo 2 razy a potem będzie leżał na półce i zajmował miejsce. Jeśli program jest niesprawny (a wg mnie bez opcji zapisu taki jest) to nie ma sensu do niego więcej zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.10.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Jeśli program jest niesprawny (a wg mnie bez opcji zapisu taki jest) to nie ma sensu do niego więcej zaglądać. Mnie się program podoba i chciałbym wielokrotnie do niego zajrzeć ale bez opcji zapisu jest bezużyteczny. Na razie murujęściany parteru ale już teraz z Żoneczką przymierzamy co i gdzie możemu ulokować. Za jakiś czas ktoś z nas ma inny pomysł i co ... od nowa wklepywać wszystkie dane? O nie. Zbyt czasochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 19.10.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Muratora dostałem wczoraj i nie zdążyłem jeszcze zajrzeć na płytę. Z tego co siędowiaduję wrzucę ją od razu do kubła na śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts