wademekum 19.11.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 niestety jesteście w błędzie moi mili, gdyż takie programy(dodawane dema) nic wam nie dają. Czy myslicie że jesli zobaczycie coś w programie który potrafi opanowąć użytkownik o umiejętnościach np.włączenia internetowej przeglądarki predestynuje juz go do projektowania czegokolwiek?od tego jesteśmy my architekci dlatego nie zabierajcie nam chleba i pozwólcie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.11.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 niestety jesteście w błędzie moi mili, gdyż takie programy(dodawane dema) nic wam nie dają. Czy myslicie że jesli zobaczycie coś w programie który potrafi opanowąć użytkownik o umiejętnościach np.włączenia internetowej przeglądarki predestynuje juz go do projektowania czegokolwiek? Owszem, skoro juz uzywasz takich pieknych slow. Tak, predystynuje. Moge zobaczyc proporcje, gabaryty. Moze nie jestes w stanie pojac, ale niektorzy forumowicze maja juz od kilku lat w glowach swoje wymarzone lazienki. Chcieliby skonfrontowac swoje wyobrazenia. W zupelnosci wystarczylby mi program czarno-bialy z zarysem sprzetow. Wiedzialabym czy z jednego pionu moge poprowadzic wygodna instalacje do trzech urzadzen, czy odleglosci nie beda za duze. Niestety nie umiem tego wyrysowac wlasnorecznie olowkiem na papierze i przydalby mi sie program komputerowy. A te 3 tysiace to zbytnia fanaberia. Wole je wydac na instalacje lub zmywarke do naczyn. od tego jesteśmy my architekci dlatego nie zabierajcie nam chleba i pozwólcie działać. Ten kto ma w planie porady architekta i tak z jego uslug skorzysta. Nie wmowisz mi, ze taki program rozwiaze moje dylematy kolorystyczne lub wzornicze lub nauczy mnie gustu, dopasowania wnetrza do mojego charakteru itp. I po co zaraz evil. To nie jest sprawa godna zacietosci i uporu. Moze pora na melise. Nie przeszkadza mi Twoj styl wypowiedzi, ale moze masz nerwowy tryb zycia i stad tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek T. 10.12.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Tak,tak! Wystarczy zaprenumerować MURATORA na 2 lata i np. na rok ŁADNY DOM i wystarczy, bo w kolejnych latach wszystko sie powtarza. Czasami jak jest nowy wątek, to można kupić i poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts