Ne 02.04.2019 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Witam ponownie, jestem umówiony z wykonawcą, będzie 10 cm grafitowego, okien nie ruszam bo w środku są parapety i wszystko wykończone. Styropian ma być klejony na ramkę i placki. Wykonawca zrobi, jak będę chciał, więc mam jeszcze 2 pytania: 1. Kołkować styropian ? Wykonawca chce kołkować, mi z kolei wydaje się, że pustak przy wierceniu się rozleci i straci swoje właściwości izolacyjne, a kołek będzie słabo trzymał.2. Czy pilnować wykonawcy, aby osłaniał ścianę z przyklejonym styro przed promieniami słońca ? On sam twierdzi, że 2 czy 3 dni w kwietniu nie zrobią mu krzywdy, nawet jeśli trochę na nie poświeci. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/244562-czym-ociepli%C4%87-dom-z-porotherm-38-cm/page/3/#findComment-7670667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts