jarekp 15.10.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Czy ktoś kładł tynk mineralny firmy Alpol? Jeśli tak to jakie są jego oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.10.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Czy ktoś kładł tynk mineralny firmy Alpol? Jeśli tak to jakie są jego oceny nie kładłem ale moi tynkarze straszne na nim psy wieszali. Stwierdzili, że poraz drugi nie dadzą sie namówić na maszynowe kładzenie tego tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekbil 18.10.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Tynk mineralny- to chyba na zewnątrz i nie maszynowo.Ja kładłem (a na to farbę silikonową) i nie mam jak dotąd problemów . Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts