wiertar 22.01.2019 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Dostałem pierwsza ofertę na pompę ciepła z montażem W cenie: Montaż obejmuje: - Montaż hydroboxu - Zamontowanie jednostki zewnętrznej (z wykorzystaniem konsoli) - Połączenie jednostek linią freonową w otulinie (rurki miedziane) - Sprawdzenie szczelności układu (wykonanie próżni) - Połączenie jednostek kablem komunikacyjnym (5x1,5) - Podłączenie do istniejącej instalacji elektrycznej - Uruchomienie urządzenia i przeszkolenie użytkownika Może mi mniej więcej ktoś powiedzieć czy taka oferta jest uczciwa? Będę chciał jeszcze wymienic zasobnik CWU obecnie mały zasobnik 80litrow, a chcialbym wymienić na zasobnik 150-200l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugaz 22.01.2019 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Jako, że jestem na etapie ofert. To mogę dla porównania powiedzieć - że oferty na Panasa miałem Tcap 9kW + zbiornik 300 litrów z montażem za 26tys albo drugą tzw. lodówkę 200l + panas 9kW ale już nie tcap za 25 tys. Czyli coś koło twojej jak się doliczy 3-4 tys na zbiornik to wyjdzie podobnie. Taniej wychodzi szajsung albo lg 9kW mam oferty na około 21 tys ze zbiornikiem 200l + bufor + montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiertar 22.01.2019 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Tylko widzę że u mnie cena jest na 23% a chyba wraz z montażem powinno być 8%, dobrze kombinuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
17jacek1 22.01.2019 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Ja otrzymalem taka propozycje z montażem na dom 100m2 pow użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugaz 22.01.2019 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Vat 8 % jest chyba do domu maks 300m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiertar 22.01.2019 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 U mnie mieszkanie 80metrow także powinienem się lapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Junkers 04.02.2019 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Witam, Jeżeli jest Pan zainteresowany wyceną zakupu oraz montażu pompy ciepła zachęcam także do kontaktu z jednym z Autoryzowanych Instalatorów marki Junkers-Bosch. Wyszukiwarkę naszych instalatorów można znaleźć na stronie http://www.junkers.pl. Możliwy jest również kontakt telefoniczny z autoryzowanym serwisem pod numerem infolinii: 801 900 810. Zachęcam również do odwiedzenia strony internetowej, na której znajdują się szczegółowe informacje odnośnie pomp ciepła z rodziny Bosch Compress http://www.junkers.pl/produkty/. Chętnie odpowiem na ewentualne pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant Junkers-Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts