basia228 20.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Future 74 - u mnie z kolei było odwrotnie. Owszem, pierwsza wycena okien z Sokółki wbiła nas w ziemię ale była to wycena dealera. Natomiast druga wycena z salonu firmowego mile zaskoczyła. Między pierwszą ceną a drugą było jakieś 10000 różnicy! Urzędowski wypadł u nas drozej choć muszę Ci powiedzieć, że paru naszych znajomych używa tych okien od kilku lat i bardzo chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
future74 20.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Twój post to bardzo miłe zaskoczenie; ja z kolei marzyłem o oknach Gold Plus, ale nawet upusty sprawiły, że cena okien to 150 tys, okna Thermo Elite92 103 tys; wszystko po dużych upustach; będę miał jednak montowane okna GaluxOro88; życzę Ci, aby Twoje b. dobre okna Sokółki służyły jak najlepiej, a widoki przez nie byly tylko przejrzyste. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 20.02.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Och! Dzięki! Jak zamawiałam sokółkę to szukałam jakichś opini na forum ale było tego bardzo mało, nikt ze znajomych nie posiada takowych, okna zamówiłam więc w "ciemno". Mam nadzieję, że będą ok. Myślę, że koło kwietnia będę montować okna to podzielę się spostrzeżeniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts