sebapl 23.01.2019 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 WitamPoszkuje odkurzacza do kwoty około 5000 zł, 3 gnizada i ok 30 mb rur. Obecenie posiadam odkurzacz profi 30 i jestem z niego średnio zadowolony.Teraz pytanie na co go zamienić myślałem o Beam Allance 650 lub 700 lub Enke Inox CM018HF? Drugi ma bajer w postaci wifi i apki do podglądu stanu odkurzacza?Szukam cos nowoczesnego, cichego i dobrze pracującego, co możecie polecić?Z góry dziekuję za wszelkie sugestje.Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 23.01.2019 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Bardzo lubię to forum - coraz więcej dowiaduje się o sprzęcie w domu "wifi i apki do podglądu stanu odkurzacza" tylko po co? Może lepiej poszukać odkurzacza który odkurza? A tak w odpowiedzi na postawione pytanie - sam użytkuję VacuMaid S1570 Split i jest ok , ale jeśli potrzebujesz coś innego to model Podobny Vacu-Maid S2500 Split z oddzielnym napędem jest jeszcze lepszy. Polecam dlatego, że jest typowym odkurzaczem cyklonicznym w którym worek jest zwykłym workiem na śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2019 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Jak ma wifi to pewnie można nim tak sterować, żeby sam poodkurzał. W apce można pooglądać jak to robi. Ale wszystko ma swoją cenę.... stąd pewnie przewrotny tytuł posta. Ciekawi mnie, dlaczego autor jest średnio zadowolony z Profi? Nie działa, czy nie ma apki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 02.02.2019 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Może roborock s50 do s55?1800zł z polską gwarancją. Po jednym na każdy poziom?Zwykłego do pajęczyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synkopa12 13.07.2019 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Ale bez żartów, czy możecie polecić coś prostego i trwałego niekoniecznie nowoczesnego? No i nie samojeżdżącego tylko centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro.s 15.07.2019 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Za mniej niż połowę podanej kwoty kupiłem Deco Vac DV60 z rurą 9m i kompletem szczotek. Jest wykonany z metalu. Mam go około 2 lat i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Walo 25.07.2019 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Ale bez żartów, czy możecie polecić coś prostego i trwałego niekoniecznie nowoczesnego? No i nie samojeżdżącego tylko centralnego. Polecam model Vacuflo 588Q - TRUE CYCLONIC - bezfiltrowy lub model VROOM VR700 - model z pełnym cyklonem + teflon Bajerów - 0% Odkurzanie - 100% Obsługa - 1% - raz na rok śmieci - urządznie bezworkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaleos 24.10.2020 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Na https://rankiner.pl/ masz fajne zestawienie najlepszych odkurzaczy w 2020 z porównywarką cen w różnych sklepach, sprawdź sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts