PavelS 23.01.2019 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Majster, który parkował, na moim miejscu parkingowym w garażu zostawił po sobie pamiątkę - czarne plamy, prawdopodobnie, po oleju silnikowym. Jaki jest skuteczny sposób by się ich pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 23.01.2019 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Kill it with fire! A tak na poważnie to najlepiej wypalić palnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmsg 23.01.2019 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 A co jest na podłodze w garażu? Szlifowany beton czy jakaś farba? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavelS 23.01.2019 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 W większości plama jest na szlifowanym betonie, w małej części - na farbie oznaczającej numer. To garaż podziemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 23.01.2019 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Ja na kostce poradziłem sobie K2 do mycia silników samochodowych. Kilkakrotne użycie i płukanie wodą powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavelS 23.01.2019 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Plama wygląda tak jak na załączonym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmsg 24.01.2019 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Przeleć to na początku benzyną ekstrakcyjną i zgarniaj ręcznikami papierowymi. Daj znać co zostało.Beton wygląda na impregnowany. Jest szansa, że większość zejdzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavelS 27.01.2019 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Załączam zdjęcie po użyciu benzyny. Jest bardzo duży postęp, bo ręczniki idealnie zebrały warstwę oleju. Teraz pozostały plamy, na które benzyna już nie pomaga (tzn. jak szoruję ręcznikiem z benzyną, to nic się nie zbiera na ręczniku). Co mogę zrobić dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavelS 29.01.2019 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 29.01.2019 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Ja podtrzymuje swój z wypalaniem. Uważałbym tylko na farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavelS 02.02.2019 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Mam czujnik dymu bezposrednio nad plamą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.02.2019 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Mam czujnik dymu bezposrednio nad plamą.. https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/plytki-scienne-podlogowe-i-elewacyjne/akcesoria-do-plytek-podlogowych/czyszczenie-i-pielegnacja-plytek/odplamiacz-hg-0-5-l.html Na kostce brukowej spisał się rewelacyjnie, plamy z oleju wyblakly i trzeba się dobrze przyjrzeć żeby coś zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts