Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Porównanie cen materiałów... specjalna strona

wacoj

Recommended Posts

Witam. Nie wiem czy to przejdzie ale spróbuję...

Chce stworzyć stronę gdzie każdy będzie mógł porównać ceny najbardziej popularnych materiałów budowlanych która będzie aktualizowana 1-2 razy w miesiącu. Dotyczyć będzie ona 3 najbardziej popularnych sieci marketów budowlanych tj. Castorama, Leroy Merlin i Obi.

Ja nic z tego nie mam więc proszę nie uznawać tego za reklamę. Będą to odnośniki do stron tychże marketów gdzie będziecie mogli sprawdzić aktualną cenę klikając na zdjęcie produktu. Oczywiście każdy może chcieć np znaleźć najtańszy klej do płytek i może sobie wejść na strony tych marketów i mozolnie go poszukiwać. Ja chciałbym żeby mógł trzema kliknięciami sprawdzić jego cenę w tych trzech marketach a nie poświęcać na to kilkunastu minut szukając go po kategoriach itd (Przykładowa zakładka http://wybieramy.cba.pl/chemia-budowlana.html ). Strona oczywiście jest w budowie. Jeżeli ktoś stwierdzi że takie porównanie mu ułatwi życie niech polajkuje stronę na FB https://www.facebook.com/Wybieramy-240433856849906... Jeżeli będzie w miarę upływu czasu przybywać polubień zacznę działać z nią. Oczywiście nie jest to arcymistrzostwo jeżeli chodzi o wygląd itp ale to z czasem można dopracować. Ważne by była funkcjonalna.... Mam nadzieję że admini nie usuną mojego postu... :( Ja chce tylko pomóc :)