Darpiot 15.10.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 i wybór padł... http://www.studio-atrium.com.pl/atrium.php?p=po&pid=211 Nawet krytyka już nic nie zmieni (aczkolwiek chętnie poczytam komentarze ) Na potrzeby 3-os. rodziny bez perspektyw powiększenia "stada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 16.10.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Jak dla trzech osób to spory ten domek, ale ładny jest nie powiem, podoba mi sie. Myśle, że w warto połączyć 3 i 4 na poddaszu i wygospodarowac łazienkę małżeńską. Przy tym metrazu jest to jak najbardziej uzasadnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 16.10.2004 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Jak dla trzech osób to spory ten domek, ale ładny jest nie powiem, podoba mi sie. Dzięki Myśle, że w warto połączyć 3 i 4 na poddaszu i wygospodarowac łazienkę małżeńską. Przy tym metrazu jest to jak najbardziej uzasadnione 3 i 4 już zajęte. Nie wolno przeciwstawiać się czternastolatkom, bo to dziwny wiek Łazienka małżeńska hmmm... pomysł dobry ale to dodatkowa kaska do wydania. Metraż domu jak na 3 os. spory. Niemniej jednak znaczną część zajmuje prawie 29m2 garażu z kotłownią, a ja chcę mieć duży garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts