Kamil441 25.01.2019 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Witam, Mam takie pytanie, w 2018 nabyłem nieruchomość i w tym samym roku przeprowadziłem termomodernizację tj. dokładnie Wrzesień 2018 gdzie w Październiku 2018 działania zostały zakończone. Z racji tego że program czyste wchodził w życie i nie do końca było wszystko wiadome nie zgłębiałem tematu... W internetach wyczytałem że program dotyczy niezakończonych prac..., ale czy aby na pewno? niektóre zapiski są mało zrozumiałe. Czy ktoś mi jest w stanie odpowiedzieć jak to wygląda? Nie składałem jeszcze wniosku, czy nadal mogę z tego programu skorzystać skoro prace są już zakończone, a faktury za usługi mam z Października 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodega 25.01.2019 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Nie wiem ale być może tu Ci pomogąhttps://www.facebook.com/fundacjaczystepowietrze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil441 29.01.2019 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 No nic pozostaje mi tylko zadzwonić i dopytać bo nawet na maila nie odpisują OŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts