Mona_Sax 26.01.2019 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Dzień dobry! Mój stelaż podtynkowy Kolo slim cieknie w miejscu widocznym na zdjęciu. Czy orientują się Państwo czy można tę część wymienić i jak się nazywa? Albo czym skutecznie załatać? Nie mogę jej znaleźć w internecie, ale może źle szukam. Przynajmniej mam taka nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomas-74-74 26.01.2019 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Nie musisz wymieniać całego stelaża ale musi być otwarta zabudowa z lewej strony ja ten element wywaliłem i zastosowałem przedłużkę mosiężną 1/2 cala na 4cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mona_Sax 26.01.2019 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Bardzo dziękuję za odpowiedź! Chciałabym tylko doprecyzować - czy muszę rozbierać zabudowę stelaża, by ten dostęp z lewej strony był? Nie ma możliwości zrobienia tego "od środka", czyli usunięcia tego białego plastiku (np. wyłamując/wykręcając go i usuwając resztki) i zastosowania przedłużki mosiężnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomas-74-74 27.01.2019 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Nie ma opcji zrobienia tego od środka bo przyłącze wody jest na zewnątrz stelaża jest to 1/2 cala gwint zew. ,ta nieszczęsna mufa plastikowa jest dodatkowo przymocowana większą nakrętką do obudowy.Musisz to poprostu zastąpić elementami mosiężnymi zeby wejść do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts