wiertar 26.01.2019 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Witam. Mieszkanie mam po świeżym remoncie, jednak już po fakcie chciałbym jeszcze docieplać sufit, gdyż nad częścią mieszkania jest inne mieszkanie, czasami ogrzewane, czasami nie. Czy teraz mam jakiekolwiek inne wyjście niż to że zrywam regipsy z sufity i docieplam wełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 27.01.2019 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Mi przychodzą do głowy 2 inne:1) Przyklejasz na to FASROCK LL i na to tynk2) Dogadujesz się z zarządcą budynku/właścicielem mieszkania wyżej i robisz ocieplenie z tamtej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 27.01.2019 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Ja bym normalnie na placki przykleił styropian co najmniej 10 cm na to siatka potem szary gips i na koniec gładź , te pomieszczenia nie są narażone na bezpośredni mróz to śmiało tak można robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts