Basia Z. 04.03.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Tylko razem!!! Po kłótni wspólne noce nas łączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drbudzik 05.03.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 jedno duuuze lozko! ale dwa komplety poscieli zeby sie nie szarpac o koldre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 05.03.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Czy powódka spała z pozwanym?A czy to chłop spać da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.03.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Mam mały staż, bo dopiero 3 lata jestem po ślubie, a żonę znam 6lat. jestem za wspólnym spaniem, na duzym łóżku pod .. 2 dwoma kołdrami. Jedna jest wg mnie nie praktyczna bo trzeba sobie wyrywać i obkręcić się trudniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.03.2005 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Nie znacie chłopa chrapiącego.Moja żona zna.Niestety często w nocy są rozstania.Ale powroty są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 08.03.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Jasne ze razem w tym samym łóżku, troche mnie tez przerazacie z tymi osobnymi kołdrami...łózka szerokie na 1,70 albo lepiej i osobne kołdry, to jak tu sie przytulic pod kołderką i poczuć z kim się spi? Kochani, tylko jedna kołdra! Chyba sobie żartujecie z tymi osobnymi kołdrami co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Jasne ze razem w tym samym łóżku, troche mnie tez przerazacie z tymi osobnymi kołdrami...łózka szerokie na 1,70 albo lepiej i osobne kołdry, to jak tu sie przytulic pod kołderką i poczuć z kim się spi? Kochani, tylko jedna kołdra! Chyba sobie żartujecie z tymi osobnymi kołdrami co??? Nie żartuję sobie z osobnymi kołdrami. Możesz nakryć drugą osobę swoją kołdrą (by nie zmarzła) i odsunąć jej (jego ?) kołdrę i już jesteś przytulony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts