Janekk1234 27.01.2019 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Jak myślicie ma to jakiś sens?Będę miał ściany piwnicy chcę je zaizoliwać natryskiem z piany zamkniętokomórkowej. Wymyśliłem żeby dodatkowo przed zasypaniem dać styropian w granulacie jako dodatkowa izolacja termiczna.Jest sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.01.2019 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 a czy czasem nie zrobisz efektu gąbki przy ścianie takim zabiegiem? wtedy wiecej biedy niż korzyści, lepiej grubszą izolację na murze zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 28.01.2019 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Jak myślicie ma to jakiś sens? Będę miał ściany piwnicy chcę je zaizoliwać natryskiem z piany zamkniętokomórkowej. Wymyśliłem żeby dodatkowo przed zasypaniem dać styropian w granulacie jako dodatkowa izolacja termiczna. Jest sens? kompletnie nie ma sensu, kilki styropianu są lekkie, jak przyjdzie ci deszcz podczas obypywania to będzie Ci wszystko pływało poza tym woda w takim lużnym garnulacie powoduje znaczną utrate izolacyjności "przegrody" jako całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUEZ Izolacje 05.03.2019 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Polecam na termoizolację ścian fundamentowych styrodur XPS. Styropian się do tego nie nadaje ze względu na dużą nasiąkliwość, a piana jest zbyt krótko stosowana na tym etapie w budownictwie, żeby powiedzieć coś o skuteczności i żywotności takiego rozwiązania.Po więcej wiedzy zapraszamy na naszą stronę internetową. pozdrawiamy zespół SUEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 05.03.2019 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 ^^Takie teksty to tylko sprzedawca moze zapodać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts