miros.janik 28.01.2019 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Czy testerzy na you tubie prawde mowia spalając ekogroszki pod czujnym okiem kamer? Zastawiam się wierzyc im czy nie. Sa niezależni czy raczej na garnuszkach firm sprzedających ekogroszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4darko 30.01.2019 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Obejrzałem kilka i pod wrazeniem wykręconej wydajności kupiłem węgiel[spamer] Może nie mam super kotła ale mam wyniki zbliżone do tych które pokazał Miernik: mało popiolu, żadnych spików, żużli, 2 kamyczki. Co najważniejsze niższe zużycie i jestem bardzo zadowolony. Wedlug mnie tester youtuber prawde ci powie Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 04.02.2019 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Testowałem ekogroszki zanim to się stało modne i robię to do teraz, a wyniki zamieszczam w odpowiednim wątku na forum więc warto te wyniki porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts