Tomek332 03.02.2019 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Witajcie, Na wiosne odbieram swoją kawalerkę. Funkcjonalnie potrzebuje : - Wygodne spanie - tutaj mamy narożnik ze spaniem w stylu włoskim (na oku mam też sofę z tym systemem + fotel) - Przestrzeń jadalna - stół + krzesła, chetnie bym zwiększył jego pojemność do 6 osob - Miejsce na płyty CD (200-400 sztuk) + RTV z głośnikami Szafa będzie tylko w przedpokoju. Wrzucam wizualizacje tego co udało mi się zrobić w programach 3d. Wiadomo że kawalerka musi być funkcjonalna, na pewno ktoś ma większe doświadczenie niż ja i mógłby coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 26.02.2019 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 A można prosić o rzut całego mieszkania? Pierwsza myśl, to mało jest tutaj miejsca na przechowywanie, przydała by się pojemna szafa. Nie potrzeba miejsca do pracy? Wystarczy spanie na rozkładanym narożniku? Czy to jest mieszkanie dla 1 osoby? Jaka jest wysokość pomieszczenia? W tak małych pomieszczeniach jak kawalerki lepiej projektuje się całościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts