testerix 03.02.2019 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 WitamMam problem tego typu, gdyż chcę ustanowić dojazd do mojej działki,wiem którzy sąsiedzi mają tam działki i zgodzili się dać mi dojazd ,lecz okazało się że jedna działka nie ma ksiegi wieczystej i należy do Skarbu Państwa (taką informacje podała mi Gmina jak napisałem do nich).Teraz napisałem do Starostwa pismo o przejazd przez tą działkę i juz mija ponad miesiąc i żadnej odpowiedzi .Ile czasu mają na odpowiedź?|(chyba 30 dni powinno być).W linku przesyłam zdjęcie jak to wygląda.Najlepsze że pare lat temu gmina zasypała tam część tej działki gdyz był tam rów a drugie pół jest nadal i gmina nie wie nic na ten temat nagle.działka jest zaznaczona na czerwono ,a elementy wewnątrz niebieskiego zaznaczonego jest zasypane a reszta to rów i mostek(tym rowem od paru ładnych lat już nic nie płynie ,jest bo jest. https://zapodaj.net/d4c43eba76867.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts