Mateusz711 03.02.2019 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Witam, Mam takie pytanie, jestem juz na etapie wykanczania i pomału chciałbym się zabrać za rzeczy związane z odbiorem budynku. Jakie dokumenty potrzeba kompletować? Mam tez problem/pytanie z gazem. Obecnie grzeje butlami propan 33 kg (gaz z siecią podepną mi dopiero w przyszłym roku). czy jest wtedy problem z odbiorem budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 04.02.2019 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 nie wiem czy się zmieniło ale raczej nie odbierzesz budynku bez odbioru gazu, a nie masz przeciez odbioru gazu.Mozesz zrobić częsciowy odbiór budynku ale to wiecej papierologii i wtedy nadzór napewno przyjedzie i sprawdzi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts