Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom przyjazny D-30

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Verunia, bardzo harmonijny ten Twój domek. Mimo, iż nie jest on wizualizacją moich wyobrażeń o domku z marzeń, to przebywałoby mi się w nim przyjemnie. Brawo :)

Chciałam kupić ostatno na Allegro obraz w postaci tryptyku, który bardzo by mi pasował do wnętrza pokoju dziennego. Niestety odpadłam w licytacji i z tej złości posatanowiłam sama namalować podobny bo nie wydawał sie trudny do wykonania. Wczoraj razem z córką, która odziedziczyła po mnie zacięcie plastyczne w ciągu godziny go namalowaliśmy i powiesiliśmy na ścianie. Zaoszczędziliśmy sporo na pięniądzach i mamy satysfakcje że coś naszego wisi na ścianie, a nie jakieś obce "bohomazy". Jak będę miała trochę czasu to wkleję fotkę żeby wam pokazać jak wyszło.

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

Bardzo ładny domek. Tez mi się podobają parterówki. A te nowe obrazy na ścianie wyglądały by ładniej w jakimś zbliżeniu. :wink: Na razie wydąć, że kolorystycznie pasują ale co na nich jest?? Jakie kwiatki? Pochwal się proszę "z bliska". I napisz jak się mieszka dziś jak już jesteś "starym" posiadaczem domu... Czy jest na co narzekać, czy nadal tak samo cudownie jak na początku?

Pozdrawiam.

Zeljka, łoj trochę się boję, bo temat obrazu skopiowałam i jak przypadkiem autor oryginału tu zajrzy to mnie op... A na nim to nie tulipany tylko oklepane maki. Ale zachęcona nowymi zleceniami na obrazy od znajomych myślę o czymś ambitniejszym i bardziej własnym, tylko warsztat muszę poćwiczyć bo ja zielona w temacie.

A mieszka się super, to tylko 1,5 roku a mi się wydaje że zawsze tu mieszkałam. Mieszkanie w bloku w ciasnym M3 wymazuje mi się z pamięci. Budujcie te domy budujcie bo warto.

Pies zawsze tak niewinnie wygląda jak coś zrobi i jak tu się na niego gniewać, a z kanapą to już go nie zostawiam sam na sam na dłużej

• 2 weeks później...