Gość 25.05.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 no przecież jest . Tak myślałam że i do ciebie zadzwonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A czy to w nastepnym numerze? Zdradz cos wiecej dla ciekawych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dokładnie nie wiem, ale prawdopodobnie w lipcowym lub sierpniowym . Dam znać jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.06.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki, mamy prenumerate, to na pewno Cie gdzies znajdę, z czego sie bardzo cieszę. Pozdrawiam, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja też Ciebie pozdrawiam i wszystkich, którzy tu czasem zaglądają Obecnie walczę z ogrodem i nieproszoną fauną która tam zyje. Niestety brak doświadczenia daje mi się we znaki. Dzięki temu forum nadrabiam braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Całkiem przyjemny domek> Rzeczywiście "trawiasty" dach dodaje mu uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.06.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Piękny ten twój domeczek A tulipany nie są takie zwyczajne bo wspaniale się prezentują Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Dzięki, do zobaczenia w Rekordach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Jak najbardziej ale myślę, że i czasami również tu u ciebie w twoim przyjaznym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Jasne, zawsze jesteście tu mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 12.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 veruniu a powiedz Ty mi czym jak i czym robiłaś drzewo (słupki i pergole). Tzn. jakie impregnaty farby itp. ile warstw. Na pewno masz to dobrze obcykane bo Ci ładnie wyszło. A ja też chcę ładnie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 12.07.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Verunia - wczoraj gdy oglądałam Muratora - myslałam ze mam dejavu. Ten tryptyk skądś znałam - tylko skąd - a tu proszę. Gratuluję - swietnie to wypadło. Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą - właśnie w aktualnym numerze Muratora prezentacja domku Veruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Loop , drewno pomalowane zwykłą bejcą Altaxin kolor pinia, conajmniej trzy razy.A jak wypadła prezentacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.07.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Verunia, widziałam Twój śliczny domek w Muratorze. No GRATULACJE !!!!! Super!!! Serdecznie pozdrawiam KasiaR Bedziemy miec podobą kolorystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.07.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Właśnie jesteśmy po lekturze "Dziennika" i "Muratora". Dom jest super (chociaż jak dla nas ze względów finansowych - ZA DUŻY) zrobił na nas piorunujące wrażenie - zwłaszcza ten kominek. Ja już zamówiłam sobie u mojego męza taki sam prysznic z luksferów. Pozdrawiamy (początkujący forumowicze z marzeniami o własnym domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Jeśli się bardzo chce to marzenia się spełniają, przekonałam się już o tym parę razy . Dzięki wszystkim za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 19.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 gratulacje, super domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.07.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Jeśli się bardzo chce to marzenia się spełniają, przekonałam się już o tym parę razy . Mam nadzieję również się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 01.08.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Loop , drewno pomalowane zwykłą bejcą Altaxin kolor pinia, conajmniej trzy razy. A jak wypadła prezentacja? Superowo. To że ja mam lepiej układ kuchni zrobiony to już Ci mówiłem... Ciekawe kiedy ja zacznę zmierzać w kierunku Twojego etapu wykończenia. Na razie mieszkamy, mieszkamy. I oddajemy długi. O kredycie już dawno zapomnieliśmy... W tym roku raczej nic nie posunę do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Loop, lepiej powoli niż byle jak. Najważniejsze że się nie leje na głowę i ciepło w zimie Mnie został do wykończenia przedsionek. Głowa mnie już boli , żeby go dobrze zaprojektować. Żeby było funkcjonalnie i ładnie. W internecie nie mogę znaleźć żadnych inspiracji. Brakuje tez jeszcze trochę mebli, lamp no i ogród jest jeszcze dalej dla mnie wielkim wyzwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts