Sonika 07.08.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Veruniu, czy Tobie czasem nie jest za dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Veruniu, czy Tobie czasem nie jest za dobrze ? Soniko, mężusia często nie ma więc muszę sobie jakoś dogadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Dawno nic nie wklejałam, więc proszę:14 sierpnia miałam miłych gościOdwiedził mnie andre59 ze swoją żoną Wiesiąhttp://piotrala.republika.pl/kazimierz/u_veruni.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.08.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Verunia Jest Ci czego pozazdrościć, naprawdę. Jestem pod wrazeniem Twojego domku, TARASU, i powojników. Ślicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba40 02.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Sliczny domek. Taras też bardzo mi się podoba, chciałabym aby mój taras też tak wyglądał, sprawia wrażenie takiego przytulnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Verunia, patrz co dzis znalazlam... Pewnie juz to znasz... http://www.muratordom.pl/9086_10401.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 13.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Verunia szukam takiego wkładu kominkowego, narożnego. Możesz napisać gdzie go kupiłaś i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Wkład jakiś francuski, chyba EUROPA się nazywa, zamowiłam w firmie montującej kominki. Kosztowała sporo bo 4100, ale za to jest z możliwością otwierania przez podnoszenie do gory na takich szynach (tak zwykle otwieramy) i szybą samoczyszczącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Byłem, widziałem, na tarasie domowe wypieki jadłem... Bardzo fajny domek, przestronny i wygodny. Brawo Verunia, trafny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Nie chwaliłam się jeszcze że mam właściwie dwa tarasy Wschodni- ten największy tylny i zachodni frontowy W upalne lata, takie jak te ostatnio, wchodni taras daje przyjemny odpoczynek od słońca popołudniami. Przyjemnie jest wtedy na nim posiedzieć. Ale gdy jest wczesna wiosna lub jest już chłodna jesień to ze względu na deficyt słoneczka moim ulubionym miejscem przesadywania jest taras zachodni. Taras od południa i połnocy nie dało się zrobić ze względu na wąską działkę To zachodni tarasik http://images4.fotosik.pl/148/20b6a720459a31f1med.jpg A to moje pierwsze owoce i pewnie jedyne na działce http://images1.fotosik.pl/194/baf1c3fc6ca66de4med.jpg I jeszcze raz robinia w pełnej okazałości, bo parę osob dopytywało się o to drzewko http://images3.fotosik.pl/184/c230141dcdef51b6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.10.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Verunia, mówisz, że do Ciebie nie zaglądam, ale to nieprawda. Przychodzę tu często posiedzieć na najpiękniejszym tarasie forum I jeszcze Cię zapytam, jak długo masz tę przepiękną robinię? Ile lat trzeba, by miała tak dużą, gęstą koronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Verunia, mówisz, że do Ciebie nie zaglądam, ale to nieprawda. Przychodzę tu często posiedzieć na najpiękniejszym tarasie forum I jeszcze Cię zapytam, jak długo masz tę przepiękną robinię? Ile lat trzeba, by miała tak dużą, gęstą koronę? Dwa lata wystarczą, bardzo szybko przybywa jej gałązek, teraz na wiosnę będę ją musiała silniej przyciąć bo już nie chcę aby była większa. Niedawno odkryłam gniazdo ptaka w środku. Że przy moim psie i kocie jakiś się odważył, fiu, fiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.10.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 verunia , a jaka duza ja kupilas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 verunia , a jaka duza ja kupilas ? Mohag, one są szczepione na chyba zwykłej akacji, więc wysokość pnia jest taka sama, a jedynie pień grubieje, u mnie conajmniej ze dwa razy zwiększył się obwod pnia.Sprzedawane są z rożną wysokością więc można sobie dobrać. Na gorze było parę krotkich gałązek, a teraz sama widzisz. To drzewko sadzone jest często w miastach więc ma niewielkie wymagania i wiele znosi. Niestety druga moja robinia nie zniosła zeszłej zimy, chyba miała gorsze warunki do życia. Ale posadziłam następną w lepszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.10.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 no widzialam ta Twoja druga biedaczke Ja chce taki kisz-masz zrobic na kawalku w rogu dzialki i potrzebne mi jest wlasnie takie drzewko do niskich traw ozdobnych... myslalam o dwoch kolo siebie, ale jezeli ono sie tak pieknie rozrasta juz po dwoch latach, to dam jedno zeby mialo miejsce i zeby elektu gestoscia nie zgubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.10.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Wera a czy mogłabyś zrobi fotkę nadbitki na twoim zachodnim tarasie- bardzo z bliska-ciagle nie wiem jak rozwiązac zabudowę od góry tarasu- u ciebie jest jakoś tak fajnie. Proszę cię bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Dobra zrobię jakieś zdjątko, tylko nie dziś bo już ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 http://images4.fotosik.pl/170/fa1ebc46444ad322med.jpgnie wiem tylko czy o to ujęcie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts