Sonika 31.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Veruniu - szczęśliwego Nowego Roku http://images11.fotosik.pl/5/becf8d4c986765a2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 W końcu udało mi się zrobic skrzyneczkę na ścianę, ktora podpowiedziała mi Tola.Wisi tam bo pies regularnie sie o nia ocierał co powodowało , ze była nieustannie brudna. Efekt jest, bo pies się juz o nią nie ociera, wybiera inne . Kompozycja w skrzyneczce nie jest jeszcze skończona, bo ma być wypełniona jeszcze żwirkiem. Żwirek będzie widoczny przez szybkę , ktora jest z przodu. Bambusy tez na razie opieraja sie o ścianę , bo sa tak cięzkie , że nie chcą się same utrzymać w tych szklaneczkach co stoją. Ale jak będzie wypełnienie i wsadzę jeszcze w szklankę taką ogrodniczą gąbkę to moze będzie dobrze. No własnie i z tymi bambusami mam dylemat . Czy one dobrze wygladaja? Może powinnam tam jednak co innego wsadzić? Może jakieś sugestie? http://images12.fotosik.pl/19/a56f0bda9e9b3950med.jpg http://images4.fotosik.pl/292/ac02c5b78ae7fa88med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Verunia, wreszcie się na coś tola przydała Podoba mi się i skrzynka te bambusy też. Możesz zrobić tak, że oprócz żwirku dasz też ozdobne kamyki. Możesz też wysypać takie kolorowe kruszywo, sprzedają to w kwiaciarniach, wsypują do szklanych kielichów i kładą na tym świeczki. Pewnie wiesz, o czym mówię. Możesz to układać warstwami, będzie ciekawiej. Jeśli zostawisz te szklane pojemniki, a wokół nich wysypiesz to, co masz wysypać, to zawartość szkła możesz dowolnie zmieniać. Raz to będą bambusy, innym razem gałązki sztucznej bawełny (nie odróżnisz od prawdziwych), czy co tam Ci przyjdzie do głowy. Będziesz tworzyć, kreować a to przecież fajne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.01.2007 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Baaardzo ładny domek.Jak ładny to i wygodnie się w nim mieszka. Nasz będzie troszkę podobny tylko z użytkowym poddaszem i w lesie. Właśnie zaczynamy. Przedwczoraj wylewaliśmy fundamenty, a teraz czekamy na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Baaardzo ładny domek. Jak ładny to i wygodnie się w nim mieszka. Nasz będzie troszkę podobny tylko z użytkowym poddaszem i w lesie. Właśnie zaczynamy. Przedwczoraj wylewaliśmy fundamenty, a teraz czekamy na wiosnę... Jak w lesie to juz ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 25.01.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Verunia mam zamiar robić meble kuchenne tam gzie Ty. Powiedz jak się użytkuje meble. czy są jakieś uchybienia? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Verunia mam zamiar robić meble kuchenne tam gzie Ty. Powiedz jak się użytkuje meble. czy są jakieś uchybienia? Z góry dziękuję Bardzo dobrze się uzytkuje. Poleciał mi jak do tej pory jeden zawias przy szafce uchylnej (tej wiszącej na ścianie), a właściwie śrubki się odkręciły. Z kuchni jestem naprawdę zadowolona, chłopaki się postarali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 25.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 dziękuję za szybką odpowiedż Czyli warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A mowili, że zimy nie będzie w tym roku http://images11.fotosik.pl/31/d064171d38f3a144med.jpg Media kłamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Troszku Cię przysypało Ja dzisiaj za dozorcę robiłem, mam 22 metry chodnika do odśnieżania dobrze, że jezdni nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 30.01.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 witaj Dopiero teraz doczytałam się, że sprzedajesz dom. Wielka szkoda... Ale jak mówi powiedzenie: pierwszy dom budujesz dla wroga, drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie. Jesteś chodzącą bazą danych i wielkim doświadczeniem będzie dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Z tym doświadczeniem to przesada . Po tych paru latach na forum mam jeszcze większy metlik w głowie niz poprzednio. Każde rozwiazanie ma swoich przeciwnikow i zwolennikow a i tak samemu trzeba wybrać. Co do niektorych spraw na pewno jestem mądrzejsza ale pewnie i tak nie uniknę wielu błędow. Mam też juz za soba rozterki typu okna PCV czy drewniane, wełna czy styropian. Coż, ten trzeci dom pewnie byłby idealny, ale nie wiem czy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 wiesz Verunia ,że zawsze możesz zapytać ...wełna czy stropian ? albo okna pcv czy drewniane .....chętnie podyskutujemy na forum o wyższości jednego nad drugim bez skrępowania - pytaj ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A ja to nawet zapodam linka jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Tylko nie mowcie mi wtedy że to już było i zebym sobie skorzystała z opcji szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.02.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Tylko nie mowcie mi wtedy że to już było i zebym sobie skorzystała z opcji szukaj pierwsa myśl taka była ................... ale pomyśłam ,że pewnie potrafisz skorzystać z tej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 04.03.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 veruniadomek prześliczny. Widać, że włożyłaś dużo serca i pracy.Zamierzasz budować w Poznaniu, czy pod Poznaniem? Domek już sprzedany, czy nadal zamieszkiwany przez Ciebie? PozdrawiamSylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Mieszkam sobie jeszcze w tym domku bo nowego jeszcze nie ma, ale decyzja o budowie jest, działka i projekt też. Teraz jednak dużo trudniej i drożej jest zbudować dom. Na razie szukam ekipy ktora mi zbuduje nowy dom pod klucz. I tu może być problem bo nam się śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 05.03.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Muszę powiedzieć, że bardzo gustownie urządzony ten Twój domek. Jasne i ciepłe wnętrza to coś co bardzo mi się podoba.Ech... jak oglądam takie zdjęcia to coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy i my się wprowadzimy do własnego wymarzonego...Piękny masz tez taras... Widzę, że częściowo zadaszony a częsciowo odsłonięty. Zastanawiamy się z mężem czy tez tak nie zrobić u nas, obecnie cały jest zadaszony, ale chcialabym go powiększyć wieac musielibysmy rozciagnac jego podłogę, co sprawi ze czesc tarasu pozostanie niezadaszona tak jak u Ciebie.Powiedz mi, czy takie rozwiązanie jest praktyczne? Zastanawiam sie przede wszystkim czy w czasie deszczu woda spadająca na odsłoniętę czesc tarasu nie chlapie tak ze nie da sie siedziec na tej zadaszonej czesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Muszę powiedzieć, że bardzo gustownie urządzony ten Twój domek. Jasne i ciepłe wnętrza to coś co bardzo mi się podoba. Ech... jak oglądam takie zdjęcia to coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy i my się wprowadzimy do własnego wymarzonego... Piękny masz tez taras... Widzę, że częściowo zadaszony a częsciowo odsłonięty. Zastanawiamy się z mężem czy tez tak nie zrobić u nas, obecnie cały jest zadaszony, ale chcialabym go powiększyć wieac musielibysmy rozciagnac jego podłogę, co sprawi ze czesc tarasu pozostanie niezadaszona tak jak u Ciebie. Powiedz mi, czy takie rozwiązanie jest praktyczne? Zastanawiam sie przede wszystkim czy w czasie deszczu woda spadająca na odsłoniętę czesc tarasu nie chlapie tak ze nie da sie siedziec na tej zadaszonej czesci? To zalezy od deszczu. Jak mocna ulewa z zacinającym deszczem, to tylko pod oknem da się siedzieć. Ale wtedy zwykle nie przesiaduję na tarasie. Jesli chodzi o chlapanie, to raczej nie zauważyłam czegos takiego. Tego tarasu mi szkoda , bo w projekcie nowego domu nie da się juz zrobic takiego zadaszenia i pergola z pnaczami tez nie bardzo będzie pasowac do elewacji. Nawet się nie doczekam, kiedy pnącza oplatą mi całą pergolę. Ech zycie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts