Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom przyjazny D-30

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zelijka mozesz zobaczyc na Rw

wczoraj verunia pokazywala nam swoje cudo :)

dzieki.., znalazlam...

No piekny dom i nie tani w budowie i chyba ogrzewaniu tez.... Ma cos z tego obecnego domku w sobie..., tylko bardziej luksusowy. :D A, ze dzialka taka duza to lepiej.., bo dom bedzie duzo lepiej wygladal na wiekszej dzialce... Ta wersja z dodatkowych pokojem bardzo fajna.

Trzymam kciuki aby jakis razsadny i nie drogi wykonawca sie znalazl. :p

Dzięki za życzenia, bardzo miło mi się zrobiło. A i roze dostałam, andre, froschka skąd wiedzieliście że takie lubię najbardziej? 8) Zeljka, ja tez zauwazyłam ze to taka luksusowa wersja obecnego domku 8) Widocznie takie domki są mi bliskie, a ze sytuacja materialna troche lepsza , to i wersja bogatsza :lol: Ale tak naprawdę tez sie troche obawiam tych kosztow. Dobrze że obiecano nam kredyt bezprocentowy w firmie męza. Safikey, dziękuję za pochwały. jesteś z lubelskiego to moze jestesmy sąsiadami? :roll: :wink:

Verunia - może jestesmy sąsiadkami, mieszkam 20 km od Lublina :D

Zazdroszczę Ci własnego domku ja mam własne m-3 w bloku 51 m2 ale szukamy z mężem działki na budowę. Ale nic co by mi się spodobało nie ma a cena od 120 tys nie bardzo mnie interesuje bo to trochę dla nas za dużo.

Wczesniej miałam w planach domek Wierzba II ale od kiedy zobaczyłam ten domek (LMB-24) jestem w nim zakochana strasznie i teraz to nasz priorytet wiszący na lodówce

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1685249#1685249

Pozdro i wszystkiego najlepszego na dziś w naszym dniu

safikey

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...