Maluszek 25.05.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Verunia - masz bardzo zdolną masz Córkę Najbardziej podoba mi się ten obrazek na kominku - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 verunia masz sie czym/kim chwalic mam nadzieje , ze w szkole plastycznej , do ktorej mala sie wybiera bedzie przodujaca uczennica zycze jej powodzenia i czekam na zaproszenie na wernisaz artystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Veruniu, ale zdalna masz corke! Piekne te obrazy! Gratuluje. A corka jakie ma plany na przyszlosc? Mam nadzieje, ze cos w tym kierunku, szkoda by bylo cos innego kombinowac i nie skorzystac z takiego talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.05.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Verunia, jestem pod wrażeniem, gratuluję córce zdolności plastycznych. Jej obrazy są naprawdę piękne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 http://images21.fotosik.pl/328/e20b2fa80f20fe6amed.jpg Mi ten sie bardzo podoba, dzis juz pare razy tu zagladalam. Veruniu kiedy ten dziennik zaczynasz prowadzic, czy juz zaczeliscie budowe drugiego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Zeljka, mi tez ten najbardziej . Wyobraź sobie, że ten namalowała 2 lata temu. Co do planow, to w tej chwili mysli o architektorze, ale jeszcze sto razy moze jej się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Talent ma nie da sie ukryc. Takiego czegos nie da sie nauczyc, ale da sie i powinno sie rozwiac. Dlatego trzymam kciuki dla przyszlej znanej artystki. Oby nie bylo nas stac na Jej obrazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 27.05.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam Weruniu ja mam trochę dziwaczne pytanie ponieważ jak zwykle od ponad roku planuję swój taras .U Ciebie zauważyłam ciekawą koncepcję. Taras częściowo zadaszony w pełni a reszta pergolą Możesz podać mi jaka część -(ile metrów od ściany, okna) zadaszona jest w pełni, a ile metrów ma ta część pod "drewnem "? Ile w całości mas długość Twój taras. dziękuję ( no chyba że masz jaszcze jakieś zdjęcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 duduś, taras ma 5x5, z czego 2/3 jest zadaszona a 1/3 pod pergolą i pod niebemna zdjęciu moze tego nie widać, ale tak jest. http://images20.fotosik.pl/395/4b33df4dfdc639e5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.05.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 verunia weź nożyczki i przytnij ten trawnik przy schodach póki Tola nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 verunia weź nożyczki i przytnij ten trawnik przy schodach póki Tola nie widzi dobra, ale zrobię to jutro bo juz ciemno Ale dobrze ze to zauważyłas bo mam radę dla tych co na tarasie mają tak schody. Warto paseczek kostki tam połozyc na dole zeby kosiarka mogła tę trawę wystrzyc i nie trzeba wtedy nożyczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Verunia, żeby mi to było przedostatni raz, tak po macoszemu trawnik traktować Tym razem upomnienie, następnym nagana wpisana do akt, a potem poślę po rodziców i może nie być świadectwa z czerwonym paskiem buziaczki dla córki, zdolna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 skarżypyta http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 31.05.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Uwielbiam parterówki. A ten projekt był moim faworytem. Skusiliśmy się jednak na idywidualny projekt - też w parterze. Masz świetny narożnik. Czy on jest rozkładany do spania w razie nalotu znajomych zza oceanów, gór itp? Jaki ma wymiar? No i zdradź producenta - jeśli nie jest to tajemnicą. Córcia zdolna bestia, nie ma co Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Narożnik nie jest rozkładany, ale ze trzy osoby od biedy mogą sie na leżąco zmieścić Nie pamiętam firmy, moze DomoFaber czy jakoś tam, na pewno był tańszy od Klera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_76 27.06.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Verunia, Całość przeczytana i w wielkim skrócie: pierwszy domek - cudeńko ogród i kwiatki - cudeńko obrazy córki - cudeńko (talent) projekt nowego domku - cudeńko (czekam na regularne wpisy do dziennika budowy) Jesteś silna kobita i wiem, że ten dom będzie równie piekny i dopracowany jak pierwszy. Tylko z tym trawnikiem przy tarasie to pamiętaj, bo faktycznie Tola wpisze uwagę Pozdrawiam i będę zaglądać regularnie. P.S. A obrazów córki nie chcesz sprzedawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Verunia, Całość przeczytana i w wielkim skrócie: pierwszy domek - cudeńko ogród i kwiatki - cudeńko obrazy córki - cudeńko (talent) projekt nowego domku - cudeńko (czekam na regularne wpisy do dziennika budowy) Jesteś silna kobita i wiem, że ten dom będzie równie piekny i dopracowany jak pierwszy. Tylko z tym trawnikiem przy tarasie to pamiętaj, bo faktycznie Tola wpisze uwagę Pozdrawiam i będę zaglądać regularnie. P.S. A obrazów córki nie chcesz sprzedawać? Hi, hi, dobrze że corka tego nie czyta bo pewnie by ci sprzedała te obrazy. Chciała je juz sprzedawać w Kazimierzu ale nie pozwoliłam.Jako matka na razie jestem do nich przywiazana Corka jednak zrezygnowała z liceum plastycznego mimio świetnych wynikow na egzaminie. Postawiła jednak iść do zwykłego liceum na mat-fiz a rysumku uczyć się na indywidualnych lekcjach. Jeśli chce iść na architektorę to chyba faktycznie najlepsze rozwiązanie. Ale mi dokuczacie z tym trawnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_76 28.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hi,Hi,Hi... Jak się odwiążesz od obrazów córki to pliss daj znać, będę pierwszą klientką. A co do trawników .... to takie tam podśmiewajki Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.06.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no dokuczają,... ale to przeca od razu widać, że zdjęcie poglądowe, czego nie robić ze schodkami przy tarasie i trawą, coby nie musieć z nożyczkami latać ))) a domek i trawka sama w sobie piękna co do talentu córki to jest się czym chwalić, chociaż ja pewnie też bym się trudno rozstawała z takimi obrazami zwłaszcza, jeśli jest je gdzie powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts