Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom przyjazny D-30

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Veruniu, ale zdalna masz corke! Piekne te obrazy! Gratuluje.

A corka jakie ma plany na przyszlosc? Mam nadzieje, ze cos w tym kierunku, szkoda by bylo cos innego kombinowac i nie skorzystac z takiego talentu. :p

http://images21.fotosik.pl/328/e20b2fa80f20fe6amed.jpg

Mi ten sie bardzo podoba, dzis juz pare razy tu zagladalam. :wink:

Veruniu kiedy ten dziennik zaczynasz prowadzic, czy juz zaczeliscie budowe drugiego domku?

Witam Weruniu ja mam trochę dziwaczne pytanie ponieważ jak zwykle od ponad roku planuję swój taras .U Ciebie zauważyłam ciekawą koncepcję. Taras częściowo zadaszony w pełni a reszta pergolą Możesz podać mi jaka część -(ile metrów od ściany, okna) zadaszona jest w pełni, a ile metrów ma ta część pod "drewnem "? Ile w całości mas długość Twój taras. dziękuję ( no chyba że masz jaszcze jakieś zdjęcia)

verunia weź nożyczki i przytnij ten trawnik przy schodach póki Tola nie widzi :wink:

dobra, ale zrobię to jutro bo juz ciemno :wink:

Ale dobrze ze to zauważyłas bo mam radę dla tych co na tarasie mają tak schody. Warto paseczek kostki tam połozyc na dole zeby kosiarka mogła tę trawę wystrzyc i nie trzeba wtedy nożyczkami :wink:

Verunia, żeby mi to było przedostatni raz, tak po macoszemu trawnik traktować :roll:

Tym razem upomnienie, następnym nagana wpisana do akt, a potem poślę po rodziców :wink: 8) :D i może nie być świadectwa z czerwonym paskiem :wink:

buziaczki dla córki, zdolna dziewczyna :D

Uwielbiam parterówki. A ten projekt był moim faworytem. Skusiliśmy się jednak na idywidualny projekt - też w parterze. Masz świetny narożnik. Czy on jest rozkładany do spania w razie nalotu znajomych zza oceanów, gór itp? Jaki ma wymiar? No i zdradź producenta - jeśli nie jest to tajemnicą.

Córcia zdolna bestia, nie ma co :)

Pozdrawiam.

• 4 weeks później...

Verunia,

Całość przeczytana i w wielkim skrócie:

pierwszy domek - cudeńko :D

ogród i kwiatki - cudeńko :D

obrazy córki - cudeńko (talent) :D

projekt nowego domku - cudeńko (czekam na regularne wpisy do dziennika budowy) :D

Jesteś silna kobita i wiem, że ten dom będzie równie piekny i dopracowany jak pierwszy. Tylko z tym trawnikiem przy tarasie to pamiętaj, bo faktycznie Tola wpisze uwagę :p

Pozdrawiam i będę zaglądać regularnie.

P.S. A obrazów córki nie chcesz sprzedawać? 8)

Verunia,

Całość przeczytana i w wielkim skrócie:

pierwszy domek - cudeńko :D

ogród i kwiatki - cudeńko :D

obrazy córki - cudeńko (talent) :D

projekt nowego domku - cudeńko (czekam na regularne wpisy do dziennika budowy) :D

Jesteś silna kobita i wiem, że ten dom będzie równie piekny i dopracowany jak pierwszy. Tylko z tym trawnikiem przy tarasie to pamiętaj, bo faktycznie Tola wpisze uwagę :p

Pozdrawiam i będę zaglądać regularnie.

P.S. A obrazów córki nie chcesz sprzedawać? 8)

Hi, hi, dobrze że corka tego nie czyta bo pewnie by ci sprzedała te obrazy. Chciała je juz sprzedawać w Kazimierzu ale nie pozwoliłam.Jako matka na razie jestem do nich przywiazana :wink: Corka jednak zrezygnowała z liceum plastycznego mimio świetnych wynikow na egzaminie. Postawiła jednak iść do zwykłego liceum na mat-fiz a rysumku uczyć się na indywidualnych lekcjach. Jeśli chce iść na architektorę to chyba faktycznie najlepsze rozwiązanie.

Ale mi dokuczacie z tym trawnikiem :wink:

no dokuczają,... ale to przeca od razu widać, że zdjęcie poglądowe, czego nie robić ze schodkami przy tarasie i trawą, coby nie musieć z nożyczkami latać ;))))

a domek i trawka sama w sobie piękna :)

co do talentu córki to jest się czym chwalić, chociaż ja pewnie też bym się trudno rozstawała z takimi obrazami :) zwłaszcza, jeśli jest je gdzie powiesić :)