Gość 26.10.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 verunia domek jest sliczny , zdjecia bardzo ladne. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 29.10.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Bardzo ładna kuchnia. Zklasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Dzięki. Bardzo też wygodna i łatwo zachować w niej czystość. Bardzo dobrze sprawdzają sie szuflady. Łatwo schować i łatwo znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 30.10.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Bardzo słodki domek, super kolory elewacji - czy dobrze wyglądają bonie wokół niektórych tylko okien? Jakie kolory elewacji brałaś jeszcze pod uwagę. Budujemy podobna parterówkę , dach będzie grafitowy, w projekcie mamy bonie wokół okien ,we wnęce wejściowej i na narożnikach i nadal nie mam wybranych kolorów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 ja tez poczadzę.... ładniusia parterówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Bardzo słodki domek, super kolory elewacji - czy dobrze wyglądają bonie wokół niektórych tylko okien? Jakie kolory elewacji brałaś jeszcze pod uwagę. Budujemy podobna parterówkę , dach będzie grafitowy, w projekcie mamy bonie wokół okien ,we wnęce wejściowej i na narożnikach i nadal nie mam wybranych kolorów. Pozdrawiam. Nie wiem jakie masz ściany ale jeśli białe, to do grafitu super pasuje kolor szarobłękitny na dodatki. W naszym projekcie pierwotnie dach był też grafitowy, białe ściany i oliwkozielona stolarka. Też fajne zestawienie . A w ogóle grafit łatwo łączyć ze wszystkim, ważne żeby całość wyglądała przyjemnie dla oka. Niektóre okna mam zbyt blisko siebie, więc gdybym dała bonie na każdym, efekt byłby nieciekawy. Myslę że tak jak jest jest dobrze, czasami od nadmiaru głowa boli. Pozdrawiam gorąco wszystkich parterowców. Chciałabym aby na moim osiedlu było ich więcej. Ze zgrozą myślę o tym że koło mnie może powstać kilkukondygnacyjny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 http://foto.onet.pl/upload/40/60/_358491_n.jpgWidok domu z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Już nikt nic nie powie? Mogą być też uwagi krytyczne. Nie pogniewam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejtii 04.12.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 witam , bardzo mi sie ten dom podoba, a i kuchnia jest bardzo w moim stylu- podpowiesz w jakim studio kuchennym je zamawialas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Witam. Kuchnię zamawiałam w Lublinie w firmie Tola. Polecam . Zrobili wszystko ,łącznie z projektem (na podstawie mojej koncepcji ale z pewnymi ulepszeniami), zakupem sprzętu i jego montażem. I co najważniejsze nie zdarli pieniedzy i zrobili w terminie. Ta sama firma zrobiła też szafy zabudowane i szafkę bufetową dzięki temu mam to wszystko wjednym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 http://foto.onet.pl/upload/31/47/_379734_n.jpgJeszcze raz wstawiam kuchnię bo poprzednie zdjęcie nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.12.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 bardzo sympatyczny ten twój domek, ale nie bądź taka pokaż nam więcej zdjęć zwłaszcza z wewnątrz , to co do tej pory pokazałaś jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 07.12.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 kuchnia......to jest to, prawie same szuflady, będę miała podobnie, gratuluje wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 11.12.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Verunia mozesz mi przeslac namiary na ta firme z Lublina, ta ktora robila ci meble kuchenne. Ja jestem dopiero na etapie pozwolen, ale mam zamiar zaczac na wiosne, i do wykonczeniowki jeszcze daleka droga ale juz zbieram ciekawe namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 11.12.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Verunia mozesz mi przeslac namiary na ta firme z Lublina, ta ktora robila ci meble kuchenne. Ja jestem dopiero na etapie pozwolen, ale mam zamiar zaczac na wiosne, i do wykonczeniowki jeszcze daleka droga ale juz zbieram ciekawe namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Aik, jasne że mogę. Tę firmę z czystym sumieniem mogę polecić.Tel. (081) 75-70-364 właściciel -Robert Nowicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 12.12.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Śliczny domek , brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 superowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 17.12.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Piękny i gustowny wystrój Mi podoba się kuchnia jestem na etapie wycen ale ponoć mieszkam w bardzo drogim rejonie Polski Dlatego proszę jeżeli nie jest to tajemnicą o podanie ceny kuchni Albo będę u siebie negocjoewć cenę albo zrobię w Waszym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Sama zabudowa kuchni kosztowała po długich negocjacjach 8100, a sprzęt 11000( płyta ceramiczna, piekarnik elektryczny, zmywarka, okap-Ariston,lodówka Bosh,zlewozmywak z konglomeratu z baterią i młynkiem do rozdrabniania). Ceny z przed roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts