Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom przyjazny D-30

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo ładny domek, też mam parterówkę i dlatego czuję do nich sentyment :) Twój pięknie współgra kolrostycznie z otoczeniem (super pomysł z dachem w kolorze trawnika, mimo, iż nie lubię zielonego, to połączenie ogromnie mi sie podoba). Całość jest bardzo harmonijna, sprawia wrażenie porządku i zadbanego domu. Wnętrze również uporządkowane i niechaotyczne. Gratuluję! :D

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

No to macie - pooglądajcie - wrzuciłem to jako link.

http://zion.hcm.com.pl/~piotr/zdjecia/budowa/naszdomek/index.html

Czekam na komentarze.

Co do mieszkania jako procesu i towarzyszących temu odczuć ;) to powiem tylko tyle, że to tak jakby spełniał się jakiś sen, marzenie...

Chwilowo nie mam czasu i weny na zbytnie zagłębianie się w temat, ale na pewno verunia nie da mi spokoju i będę musiał coś naskrobać. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.

Loop - bardzo ładny domek :-)

Ja zadam pytanie nietypowe - zegar jest "rodzinny" czy kupiony? Czegoś takiego będę szukała :-)

Jeśli go kupiłeś, to powiedz gdzie, i ile mniej więcej kosztował?

Pozdrawiam serdecznie

BabaB

Super ci wyszły te luksferki w kuchni i ta gra świateł na ścianie. Gratulki!Ale widze że jeszcze trochę zostało pracy w wykończeniówce i urządzeniu. Mi zresztą też. I masz rację że nie dam ci spokoju, czekam na więcej.

hej loop! Cos obiecałeś :)

no i co ja mogę napisać... Przez 8 lat mieszkałem u teściowej na jednym pokoju 20 m2. Przenosin do własnego domu nie mogę z niczym porównać. Jem co chcę (kuchnia teściowej nie należy do najlżejszej :wink:), kiedy chce. Wstaję jak się wyśpię (tzn. jak pies się wyśpi), a nie jak...

Odgarniam własny śnieg. Parkuję w swoim garażu - wcześniej pod chmurką obok garażu szwagra.

Jest mnóstwo do zrobienia, ale mieszka się. Ostatnio nauczyłem się kafelkować i oddałem żonie do użytku pralnie w piwnicy.

Teraz do świąt mam wykonać parę mebelków:

wykończyć szafkę pod zlewozmywak w pralni,

zrobić szafę na bieliznę w sypialni.

w piwnicy jakieś regały na wina i kompoty