Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom przyjazny D-30

Gość

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mówiłam, że niepowieszę firanek, a jednak powiesiłam. Sąsiad się buduje obok i mówi mi dzień dobry przez okno, gdy robie poranną kawę w samej koszulce nocnej. Koniec z tym, firanki jednak wiszą :)

http://foto.onet.pl/upload/10/94/_537733_n.jpg

Ładnie u Ciebie Werunia. W Muratorze oglądałam zdjęcia Twojego domu i jest lepszy niż mi się wydawało. :p Piękny ten widok na hol i duży pokój, kominek ...

Ładny wiatrołap, tylko ja bym to miejsce na kurtki zamknęła drzwiczkami. A kafle są super. Pozdrawiam.

Ciku, to kominek i piesek w komplecie :wink:

http://foto.onet.pl/upload/29/19/_538214_n.jpg

Piskosh, z tą terakotą to też mi się tak wydawało, taką samą mam w kuchni. Jestem z niej zadowolona.

Zeljka, Dzwi do szafki pewnie by ładniej wyglądały, ale mi chodziło o coś takiego, najmniej kłopotliwego w używaniu. I tak miałam problemy żeby przekonac rodzinę do wieszania na wieszakach , a nie na haczykach, bo twierdzili, że to za dużo roboty. A i mokre ubranie tak szybciej wyschną. Szafę przesuwną mam w przedpokoju, na ubrania uzywana poza danym sezonem.

Aha, faktycznie, mokre ubrania. :o O tym nie pomyślałam. :-? No to jest dobry argument. Teraz ja mam problem, bo ja planowałam zamkniętą szafę w wiatrolapie. Ale jeszcze mam czas...

A kominek, bardzo ładny. :p

Pozdrawiam! :p

Dzięki Veruniu, ale mi chodziło o takie zdjęcie całości - razem z górą ( co to za kolor? śliczny jest). Dałabyś radę objąć całość w kadrze?

ok, zrobię zdjęcie całości i wkleję, bo nie mam gotowca. Kolor, bij zabij nie pamiętam. Jakiś z mieszalnika , wybrany za drugim podejściem, bo pierwszy okazał się za jaskrawy po pomalowaniu

Pieknie , bardzo ładnie.......... no ale same Puławy sa piekne czyz nie?????? No al edo rzeczy Veruniu powiedz mi czy budowałaś swój wymarzony dom sposobem tzw "gospodarczym " czy miałaś jakąś konkretna firmę?

Ja tez zamierzam budowac dom ale bardziej w okolocy Puław i poszukuje firmy.

Prosze o odpowiedź.

:D

Czyżby jakiś Puławiak się do mnie wreszcie odezwał? Fajnie by było

Budowę rozłożyliśmy na parę lat, więc trudno by było aby robiła to jedna firma. Poszczególne etapy robiły różne firmy, materiał kupowaliśmy sami w zaprzyjaźnionej hurowni. Wtedy to się opłacało. Minusem tego układu jest to że każda kolejna ekipa narzeka na poprzednią i czasem nie wiadomo kto zawinił.

• 2 weeks później...