DarekN 07.09.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Masz fajny kominek (widziałem artykuł w Muratorze). Ja teraz jestem na etapie robienia kominka i mam prośbę - czy możesz mi przesłać zdjęcie swojego kominka na email [email protected] pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 wreszcie urządziłam jakoś ten wiatrołapTak to wyglądahttp://foto.onet.pl/upload/31/16/_537732_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Mówiłam, że niepowieszę firanek, a jednak powiesiłam. Sąsiad się buduje obok i mówi mi dzień dobry przez okno, gdy robie poranną kawę w samej koszulce nocnej. Koniec z tym, firanki jednak wiszą http://foto.onet.pl/upload/10/94/_537733_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Ładnie u Ciebie Werunia. W Muratorze oglądałam zdjęcia Twojego domu i jest lepszy niż mi się wydawało. Piękny ten widok na hol i duży pokój, kominek ... Ładny wiatrołap, tylko ja bym to miejsce na kurtki zamknęła drzwiczkami. A kafle są super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 02.10.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Chyba mam identyczną terakotę w kuchni, jak ty w wiatrołapie Nawet układ taki sam. Wygląda super, zresztą podobnie jak reszta domu Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 03.10.2005 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Veruniu masz śliczny kominek. Wypatrzylam go w artykule o Waszym domku na Muratorze. Czy moglabys wkleic jakies dokladniejsze zdjecie, bo tamto jest malutkie i slabo widac szczególy. Please:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ciku, to kominek i piesek w komplecie http://foto.onet.pl/upload/29/19/_538214_n.jpg Piskosh, z tą terakotą to też mi się tak wydawało, taką samą mam w kuchni. Jestem z niej zadowolona. Zeljka, Dzwi do szafki pewnie by ładniej wyglądały, ale mi chodziło o coś takiego, najmniej kłopotliwego w używaniu. I tak miałam problemy żeby przekonac rodzinę do wieszania na wieszakach , a nie na haczykach, bo twierdzili, że to za dużo roboty. A i mokre ubranie tak szybciej wyschną. Szafę przesuwną mam w przedpokoju, na ubrania uzywana poza danym sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Aha, faktycznie, mokre ubrania. O tym nie pomyślałam. No to jest dobry argument. Teraz ja mam problem, bo ja planowałam zamkniętą szafę w wiatrolapie. Ale jeszcze mam czas... A kominek, bardzo ładny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 03.10.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Dzięki Veruniu, ale mi chodziło o takie zdjęcie całości - razem z górą ( co to za kolor? śliczny jest). Dałabyś radę objąć całość w kadrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Dzięki Veruniu, ale mi chodziło o takie zdjęcie całości - razem z górą ( co to za kolor? śliczny jest). Dałabyś radę objąć całość w kadrze? ok, zrobię zdjęcie całości i wkleję, bo nie mam gotowca. Kolor, bij zabij nie pamiętam. Jakiś z mieszalnika , wybrany za drugim podejściem, bo pierwszy okazał się za jaskrawy po pomalowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 w całości kominek wygląda takhttp://foto.onet.pl/upload/16/40/_539003_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Jeszcze zdjęcie z drugiej strony, Powietrze ciepłe wychodzi górą, tak że nie trzeba było robić kratkihttp://foto.onet.pl/upload/18/23/_539004_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 05.10.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Dzięki Veruniu Jestem jego zagorzałą fanką) Zdjecie poszło do ulubionych, gdzie zbieram pomysły na wykończenie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 06.10.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ładny kominek i wszystkie wnętrza - fajnie, że w puławskich domach może być ciekawie i z polotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti05 13.10.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Pieknie , bardzo ładnie.......... no ale same Puławy sa piekne czyz nie?????? No al edo rzeczy Veruniu powiedz mi czy budowałaś swój wymarzony dom sposobem tzw "gospodarczym " czy miałaś jakąś konkretna firmę? Ja tez zamierzam budowac dom ale bardziej w okolocy Puław i poszukuje firmy. Prosze o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Czyżby jakiś Puławiak się do mnie wreszcie odezwał? Fajnie by byłoBudowę rozłożyliśmy na parę lat, więc trudno by było aby robiła to jedna firma. Poszczególne etapy robiły różne firmy, materiał kupowaliśmy sami w zaprzyjaźnionej hurowni. Wtedy to się opłacało. Minusem tego układu jest to że każda kolejna ekipa narzeka na poprzednią i czasem nie wiadomo kto zawinił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti05 17.10.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Ano Veruniu odezwał sie Puławiak co prawda napływowy ale...... i tez zamierzam cos postawic a przynajmniej mam takie marzeniaPozdrawiam serdecznieMarti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Zimno na dworze, kwiatów już nie ma w ogrodzie dlatego wklejam to wspomnienie lata. Tak pięknie kwitł mi clemtishttp://foto.onet.pl/upload/22/92/_547504_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.10.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Veruniu, śliczne zdjęcie . Od razu zrobiło mi się weselej na duszy. Clematisy są piękne, też bardzo chcę mieć je w ogrodzie. A masz jeszcze inne? One mają tak cudne kwiaty, że napatrzeć się nie można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Mam jeszcze jednego o drobniejszych kwiatach, ale było ich za to całe mnóstwo, niestety nie mam zdjęcia. Są tak ładne i dobrze mi rosną że planuje dokupić inne odmiany, a jest w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts