Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom przyjazny D-30

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Ja mam prośbę proszę mi dokładnie opisać brodzik. Widziałam zdjęcie, chodziaż nie przedstawia on całego brodzika.

ścianka boczna luksfery na szer 4 szt. wysokość jak kto chce. Podłoga - kafelki.

A przód jak wygląda? Jak wielkość jest całego brodzika (po podłodze).

Ja nie wiem czy mnie zrozumiesz, dlatego zdjęcie całości by mi pasowało.

A woda nie chlapie na łazienkę?

Jak jestem za bardzo wymagająca to przepraszam.

Zdrowych i Pogodnych Świąt życzy Aga, Facio i Adaś.

Nie wiem czy to zdjęcie widziałaś, czy inne , ale na tym chyba wszystko widać

http://www.muratordom.pl/obrazki/obrazki_mdom/przyjaznie_o_przyjaznym8.jpg

Kabina jest zrobiona na końcu kiszkowatej łazienki, więc wystarczyło dać tylko tę ściankę z luksferow.

Wnęka jest większa niż na cztery luksfery, bo z przodu widać kawałek ściany zabudowanej z karton-gipsu, w ktorej są połki, wnęka na lustro i zabudowany geberit, tak że faktyczna szerokość ścianki od strony brodzika jest tak jak na pięć luksferow i to zabezpiecza przed chlapaniem. Teraz zrobiłabym trochę inaczej tę wnękę. Zamiast progu, podłogę pod brodzikiem, obniżyłabym na parę centymetrow. Ale o tym trzeba myśleć przed wylaniem wylewki, ja na takie rozwiązanie zdecydowałam się zbyt poźno. No i dołożyłabym elektryczne ogrzewanie podłogowe w tym miejscu, coby w nożki było cieplej.

Pozdrowienia dla Ciebie i rodzinki i miłych, spokojnych Świąt. Powiedz Faciowi, żeby czasem zaglądał na RW :wink:

Dziękuję za odpowiedź. Zrozumiałam. Czyli pamiętać o obniżeniu podłogi?! Ale ogrzewania elektrycznego bym się bała (jeszcze by mnie popieściło :D :p :wink:

Twój dom jest super tzn. chciałam napisać, że taki Przytulny!!!

verunia przeczytałam, że masz uzdolnienia plastyczne. A jak będę miała problem z urządzeniem swojej łazienki pomożesz mi?

Powiem faciowi o Twojej prośbie.

• 2 weeks później...
Dziękuję za odpowiedź. Zrozumiałam. Czyli pamiętać o obniżeniu podłogi?! Ale ogrzewania elektrycznego bym się bała (jeszcze by mnie popieściło :D :p :wink:

Twój dom jest super tzn. chciałam napisać, że taki Przytulny!!!

verunia przeczytałam, że masz uzdolnienia plastyczne. A jak będę miała problem z urządzeniem swojej łazienki pomożesz mi?

verunia gdzie się podziewasz?

• 1 month później...