Marti05 31.10.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Hej Verunia!Czyżbym na na osiedlu G-K widział Twój domek? Ja jestem w ferworze wyboru projektu- tez mam wąska działke - 20m.Pozdrawiam serdecznieMarti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Hej Marti! Na G-K to na pewno moja chałupka, drugiej takiej nie ma. Ale ja cię tam nie widziałam Następnym razem zapraszam do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.11.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 super chatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 25.11.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 pozdrowienia dla sąsiadów z G-K ładny domek, i zazdroszczę , że macie to za sobą. teraz tylko mieszkać, cieszyć się świeżym powietrzem i czekać na lepsze drogi. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Sąsiad , ale super . Pozdrawiam serdecznie sąsiada . A czy twoj domek można już znleźć na osiedlu, czy dopiero w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 28.11.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 można znaleźć. jest na Waszej wysokości po tej samej stronie Hollakowej tylko bliżej kolejowej. taki biały (YTONG) z grafitową dachówką. właśnie kończę kłaść dachówkę. pozdrówka Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Hej sąsiedzie, jeszcze nie namierzyłam twojego domku bo ciągle poźno wracam, ale może dzisiaj się wybiorę na inspekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 01.12.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 No proszę, widzisz Verunia, a jednak Puławy rosną w siłę, sąsiedzi na forum zaczynają zaglądać Pozdrawiam Puławiaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 cześć marta Sprzedałaś już działeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Wesołych Świąt Zeljko i wam wszystkim przesympatycznym forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja mam prośbę proszę mi dokładnie opisać brodzik. Widziałam zdjęcie, chodziaż nie przedstawia on całego brodzika.ścianka boczna luksfery na szer 4 szt. wysokość jak kto chce. Podłoga - kafelki. A przód jak wygląda? Jak wielkość jest całego brodzika (po podłodze).Ja nie wiem czy mnie zrozumiesz, dlatego zdjęcie całości by mi pasowało.A woda nie chlapie na łazienkę? Jak jestem za bardzo wymagająca to przepraszam. Zdrowych i Pogodnych Świąt życzy Aga, Facio i Adaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Nie wiem czy to zdjęcie widziałaś, czy inne , ale na tym chyba wszystko widać http://www.muratordom.pl/obrazki/obrazki_mdom/przyjaznie_o_przyjaznym8.jpg Kabina jest zrobiona na końcu kiszkowatej łazienki, więc wystarczyło dać tylko tę ściankę z luksferow. Wnęka jest większa niż na cztery luksfery, bo z przodu widać kawałek ściany zabudowanej z karton-gipsu, w ktorej są połki, wnęka na lustro i zabudowany geberit, tak że faktyczna szerokość ścianki od strony brodzika jest tak jak na pięć luksferow i to zabezpiecza przed chlapaniem. Teraz zrobiłabym trochę inaczej tę wnękę. Zamiast progu, podłogę pod brodzikiem, obniżyłabym na parę centymetrow. Ale o tym trzeba myśleć przed wylaniem wylewki, ja na takie rozwiązanie zdecydowałam się zbyt poźno. No i dołożyłabym elektryczne ogrzewanie podłogowe w tym miejscu, coby w nożki było cieplej. Pozdrowienia dla Ciebie i rodzinki i miłych, spokojnych Świąt. Powiedz Faciowi, żeby czasem zaglądał na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Dziękuję za odpowiedź. Zrozumiałam. Czyli pamiętać o obniżeniu podłogi?! Ale ogrzewania elektrycznego bym się bała (jeszcze by mnie popieściło Twój dom jest super tzn. chciałam napisać, że taki Przytulny!!! verunia przeczytałam, że masz uzdolnienia plastyczne. A jak będę miała problem z urządzeniem swojej łazienki pomożesz mi? Powiem faciowi o Twojej prośbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i Radosnych Świąt oraz Szampańskiej Zabawy życzy Faciowa Rodzina http://www.kartki.bej.pl/kartki/karolina_szczepaniak/balwanki_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 A to świeżutko upieczona choinkahttp://foto.onet.pl/upload/29/96/_562823_n.jpgMam nadziej że przezyje święta i będzie mogła rosnąć w ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.01.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Dziękuję za odpowiedź. Zrozumiałam. Czyli pamiętać o obniżeniu podłogi?! Ale ogrzewania elektrycznego bym się bała (jeszcze by mnie popieściło Twój dom jest super tzn. chciałam napisać, że taki Przytulny!!! verunia przeczytałam, że masz uzdolnienia plastyczne. A jak będę miała problem z urządzeniem swojej łazienki pomożesz mi? verunia gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 jestem, jestem, ale ten nowy rok tak ruszył z kopyta, że czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 19.02.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Verunia, śliczny ten Twój domek i strasznie mi się podoba kolor drewna i podbitki Czy moglabym Cię piękb\nie prosić jaki to kolor, bejca czy cóś Zgóry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Mi też ten kolor bardzo się podoba . To bejca o kolorze - pinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts