daniel.w 04.02.2019 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Chcę wymalować na biało fragment odkrytego fundamentu w chłodnym schowku - jaką dać farbę na czarny fundament (z dysperbitem) żeby się trzymała? A może to zabielić wapnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.02.2019 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 A może by tak na początek otynkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.w 05.02.2019 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie znam się na tym, ale tynkarze mi tego nie otynkowali, mówiąc że nie będzie trzymać, stąd moje pytanie.Czyli jednak tynk będzie się trzymał tego czernidła? Bo dałbym tam cokolik z płytek, ale myślałem, że odpadnie.... Czyli klej do płytek chwyci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUEZ Izolacje 08.02.2019 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Są dwie metody rozwiązania tego problemu. Pierwsza opcja (bardziej pracochłonna): usunąć (zeszlifować) dysperbit, następnie nałożyć hydroizolację mineralną PCI Barraseal i na to farba. Druga opcja (szybsza:) pomalować dysperbit lakierem aluminiowym Icopal Silver Primer, ale w tym przypadku powłoka będzie miała kolor srebrny. pozdrawiamyZespół Suez Izolacje Budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts