Petros601 05.02.2019 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Witam Szukam kotła na gaz. 150 mkw.W łazience i salonie podłogówka, w sypialniach grzejniki. Podgrzewacz wody na 150l z cyrkulacją ciepłej wodyCzy Broetje PWHS to dobre piece? Jest jedno o biegowy czy dwu obiegowy?Czy opłaci zrobić w sypialniach podłogówkę zamiast grzejników (nie ma jeszcze wylewek) ? (koszt 7 tyś zł)Jak z serwisem na terenie śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 06.02.2019 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Brotje są słabe, an forum jest wątek z opiniami o tych kotłach. (mam Brotje ponad 10 lat i przez ten czas władowałem w niego chyba z 4 tys). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 06.02.2019 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petros601 08.02.2019 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 ok, dzięki za opinieWszystkie są takie złe?Ja mam mieć model PHWS 24. Zmusić dewelopera do wymiany na inny model zanim zamontuje? Jaki ? (serwis musi być na śląsku)Piec ma być do podłogówki i grzejników (zawór mieszający) + podgrzewacz na cwu 150L + cyrkulacja cwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Junkers 20.03.2019 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Witam, Jeżeli zastanawia się Pan nad wyborem sprawdzonego gazowego kotła kondensacyjnego, zachęcam również do zapoznania się z ofertą kotłów Junkers-Bosch z rodziny Bosch Condens lub Cerapur. Nasze kotły charakteryzują się wykonaniem z elementów o najwyższej jakości, kompaktowymi wymiarami oraz szeroką modulacją mocy palnika. Kotły wyposażone są w najnowszy panel sterowania Bosch Heatronic, współpracujący z regulatorem pogodowym lub regulatorem umieszczonym w pomieszczeniu. Zastosowanie instalacji ogrzewania podłogowego w całym budynku pozwoli na pracę kotła na niższej temperaturze zasilania, co bezpośrednio przełoży się na niższe koszty zużycia gazu. Marka Junkers-Bosch posiada rozbudowany serwis na terenie Śląska. W sprawie doboru odpowiedniego kotła zachęcam do kontaktu z Autoryzowanym Instalatorem Junkers-Bosch. Nasi specjaliści pomogą w doborze, jak i również wykonają montaż. Na stronie internetowej http://www.junkers.pl znajduje się wyszukiwarka instalatorów w zależności od miejsca zamieszkania. Można również skorzystać z całodobowej infolinii pod numerem telefonu: 801 900 810. Więcej informacji o naszych kotłach można znaleźć na stronie internetowej: http://www.junkers.pl/produkty/kotly/kotly-kondensacyjne/. Chętnie odpowiem na ewentualne pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant Junkers-Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts