Fidlos_Diablos 19.04.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Tego się właśnie obawiałem. Ale może da się to jakoś obejść . Oby Będę próbował. Ale plan jest z 1998 r. więc o ekogroszku nie było mowy. Ale Polak potrafi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 20.04.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tego się właśnie obawiałem. Ale może da się to jakoś obejść . Oby Będę próbował. Ale plan jest z 1998 r. więc o ekogroszku nie było mowy. Ale Polak potrafi! Obejść?? A czy nie lepiej zawnioskowac o zmianę planu?? Niech w planie zostanie dopuszczone uzycie innych paliw alternatywnych rzeczywiscie stosowanych, miedzy innymi, w celu ograniczenia zanieczyszczeń powietrza. Co prawda to jest dłuższa droga, ale bez kombinacji przy interpretacji zapisu z planu.Tylko nie dajcie w razie czego wpisac "paliw ekologicznych" bo znowu bedzie kłopot, co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 20.04.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Nie wiem czy to nie zbyt "czasochłonna" metoda biorąc pod uwagę nasze procedury prawne. Muszę wszystko policzyć i wtedy będę wiedział co robić.Ale plan kicha, dobrze, że inne rzeczy elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts