Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy kto� ma gło�niki w łazience, żeby słuchać radia rano ??

Rafter

Recommended Posts

Myœlę o podłšczeniu wieży w salonie do oddzielnych głoœników w łazience.

Może macie jakiœ typ głoœników do zamontowania w obniżony gipsowy sufit?

I jakie sš niebezpieczeństwa podłšczenia takiego czegoœ?

Widziałem taki bajerek w kilku hotelach (w Polsce) i jest to fajna sprawa.

Czujecie bluesa? Sciemnione œwiatełko, kšpiel w piance, przy wannie stoi oszroniona flaszeczka piwka, a z głoœniczków leci relaksujšca muzyczka z ulubionego CD.

Ja mam u siebie załozone nagłośnienie w łazience od kilku lat jest to znakomite rozwiązanie bardzo relaksujące w różnych sytuacjach. Pozwala wysłuchać porannej pogody i wiedomości podczas golenia. Zaskakuje wszystkich gości Miałem stary radiomagnetofon z odczepianymi kolumnami które wrzuciłem na podwieszany sufit na zewnątrz jest tylko wylącznik taki na snurku jest pewien problem ze zmianą stacji bo musze podnieść płyte i przekręcić potencjometr. Co się tyczy głośników to wiem że są specjalne do pomieszczeń gdzie panuje duża wilgotnośc kupowałem takie w sklepie z mat elektrycznymi ale w Niemczech ale myślę że i u nas się coś dostanie zresztą do zwykłego słuchanie muzyki wystarczą normalne głośniki tylko umieszczone dalej od wanny i zlewu radia jest połączone z oświetleniem łazienki gaszę światło i radi sie wyłącza. W związku zpowyzszym jest problem z radiami samochodowymi które się rozkodowuja po wyłaczeniu pradu. Radio w łazience bardzo polecam w nowym domu tez układam instalacje pod radio w łazienkach

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...

Hej

U mojej kochanej zony w pracy jest takie radio zamocowane w lazience. Jest to specjalne radio do takiego pomieszczenia. Bardzo estetycznie wykonane. Wlacza sie, gdy ktos wchodzil do pomieszczenia. Pewnie jakis wbudowany czujnik ruchu badz dzwieku. Okragle w ksztalcie czujki ppoz. Zamocowane jest do przykrecanej podstawy (tak jak wiszacy telefon bezprzewodowy). Mozna wiec je zabrac z soba, podstawe zostawiajac. Moze byc przymocowane na suficie badz scianie. Wybor stacji i glosnosc tez jest, dzwiek calkiem dobry.

Marki i ceny nie podam, bo zona na urlopie. Pewnie kupione w jakims wieelkim supermarkecie.

hehehe -niezłe

wymyśsl coś lepszego - ale humory też ci nie brakuje

swoją droga byle gall anonim mi humoru nie popsuje...buahahaha

pozdrawiam

snow

Ps. anonimie nie trać czasu na rzucanie uwag bez sensu - nie szkoda ci go? jeśli nie to oddaj mi go trochę

mnie czasami go brakuje (szczególnie w poniedziałki i środy)

s.