Tomasz B 15.01.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Ja w sprawie relaksowania się w łazience. Nie mam doświadczeń z radiem ale znajomy ma w łazience 200 litrowe akwarium. Mówi że wypróżnienie jest kapitalne, jest też czas na nakarmienie rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 16.01.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Tomasz B, masz na myśli łatwość czyszczenia akwarium ? czy przyjemność skupiania uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2003 Też mysle o nagłośnieniu całej chałupy. Tzw. mutiroom z podziałem na 4 strefy to koszt ok. 18 000 zł. No i jeszcze głośniki. Ale wtedy jest full-wypas- hi-fi. Kilka miesięcy temu czytałem o radiach łazienkowych umieszczanych w ścianie ale nie zapamietałem adresu. Moze ktos pomoże????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 30.03.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 No właśnie, super temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekadent 29.04.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 są specjalne radia (również z cd) do wieszania pod prysznicem... ja użytkuję takie cudo od kilku lat, bez zastrzeżeń a żeby nawiązać do wątku, w USA publikowane są specjalne książki do czytania w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 30.04.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 a ja mam zrobioną na okolicznośc słuchania radia w łazience -półkę - specjalnie pod radio z CD . MOże efektu sali koncertowej nie ma ale wszystko gra i bez specjalnych instalacji Czyli rozwiązanie najprostsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyryman 16.07.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 dexon.pl24 strona w cenniku. Też się zastanawiam. Co do oddzielnych małych radyjek łazienkowych to możesz mieć problem z odbiorem. Ja chyba kupie ten najtańszy głośniczek i w kratke wentylacyjną go pyk, drucik do wiezy i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts