dolby 10.02.2019 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Zastanawiam sie, co kieruje ludźmi, ktorzy zamiast pomóc/naprowadzić na właściwy trop wolą stracić kilka minut na napisanie tak prześmiewczego posta. Nie dziwie sie poziomom komentarzy pod artykulami na polskich portalach, bo jak widać tacy ludzie to powszechna sprawa w polskim internecie. Słabo się zastanowiłeś, bo sam niczego do tematu nie wniosłeś w odróżnieniu ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2019 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Słabo się zastanowiłeś, bo sam niczego do tematu nie wniosłeś w odróżnieniu ode mnie. Nie tylko w tym..Nie wiem co nim kieruje by słowo syf było mniej drastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 10.02.2019 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 mialem tak a teraz mam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolby 10.02.2019 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 mialem tak [ATTACH=CONFIG]426721[/ATTACH] a teraz mam tak [ATTACH=CONFIG]426722[/ATTACH] Nie ma różnicy, na jednym i drugim zdjęciu, przy pianinie nie ma fotelika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.02.2019 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Słabo się zastanowiłeś, bo sam niczego do tematu nie wniosłeś w odróżnieniu ode mnie. No tak, autor wątku już tę pomoc ocenił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts