jaromkv 08.02.2019 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Lada chwila będę wykańczał łazienkę. W pierwotnej wersji na ścianach miały być płytki. To też tynk położony tam mam na "ostro" nie jest zatarty. Sciany są równe. Teraz jednak chcę mieć efekt betonu na ścianie. Pewnie jesli położył bym ze dwie warstwy na tak zrobiony tynk to pokryło by tą chropowatość ściany. Nie wiem tylko czy można kłaść grubszą warstwą. Ewentualne czym przejechać te ściany ktore mam aby były gładsze. Czy zostaje tylko gładź ? Tynk gipsowy. Z gory dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KO_UD 21.03.2019 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Witam, polecam beton architektoniczny STONO https://kosbud.com.pl/produkty/beton-architektoniczny-stono Jest łatwy w montażu, na pewno łatwiejszy niż aplikacja tynku. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts