Wisnia123 10.02.2019 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Witam. Z gory przepraszam za moze trywialne pytanie, ale prowadze remont i nie mam kogo sie zapytac zupelnie. Prosze zatem mi wybaczyć. Mam kuchnie wolnostojacą gazowa z przymusu - ostatnio skrocilam rure gazowa zeby nie miec jej na pol kuchni.( byli Panowie z uprawnieniami) I niby ugododnienie ale nie calkiem. Teraz kuchnia bedac oddalona od zaworu musiala by miec lekko naciagnieta rurke ta gumowa a ktos mi mowil ze tak byc nie moze. nastepnie obok kuchni mialabym dwa gniazka - zaraz z nia by sasiadywaly. Jedno powyzej kuchni a drugie w polowie jej dlugosci od podlogi - moga one tak byc? Temperatura nic im nie zrobi? Te ponizej gniazdko mialo byc do zmywarki. Nie chce doprowadzic do jakichs niebezpiecznych sytuacji przepieciami, nie wiem spieciami czy czyms takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts