agniesia 17.10.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Czy ktos z Forumowiczow budowal z 'kbprojekt'? Np dm-5556? Czy byly jakies bledy w wiezbie lub fundamentach, ktore musial poprawiac inny architekt? Planuje dorobic piwnice i w firmie powiedzieli, ze tego nie robia. Bedzie projektowac znajoma pani architekt i boje sie, ze z powodu bledow to ona bedzie musiala poprawiac rozne rzeczy a to odbije sie na terminie zakonczenia adaptacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.10.2004 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Chyba ta pracownia nie ma wziecia... No i mam dylemat: nie jest popularna ze wzgledu na bledy, czy tylko ma nieciekawe projekty dla wiekszosci inwestorow? Zaczynam miec watpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edusiek 18.10.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 agniesianie mam pojecia co z tym kbprojekt, ale mi tez podoba sie ich domek ( dm-6055 ) , jakos niespotkalam sie na forum z domkami z tej pracowni, a szkoda pozdrawiam Edusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.10.2004 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Chyba inwestorzy wola wybrac cos ze znanej pracowni, co duzo ludzi zbudowalo. Mozna poogladac, popytac o koszty, to bardzo wazne argumenty. Do tej pory, w innych watkach bylo tylko 3 razy o kbprojekcie, wiec zeby sie ktos przekonal do projektu, czy do tej pracowni to chyba za malo.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts