Ola T 11.02.2019 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Dzień dobry, 3 tygodnie temu stolarze wykonami mi schody. Zaraz po robociźnie schody przykryłam prześcieradłami i pozostawiłam je tak na tydzień czasu. Po tygodniu odsłoniłam i wymyłam schody wodą. Ku mojemu zdziwieniu, dopiero teraz zauważyłam, że na schodach pojawiły się ciemniejsze prostopadłe do kierunku bejcy, struktury drewna plamy. moim zdaniem od tamtej pory jest ich coraz więcej. Czy to jest normalne? Chcę się upewnić na forum przed złożeniem reklamacji, muszę się też odpowiednio przygotować na tą rozmowę. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 11.02.2019 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Dzień dobry, 3 tygodnie temu stolarze wykonami mi schody. Zaraz po robociźnie schody przykryłam prześcieradłami i pozostawiłam je tak na tydzień czasu. Po tygodniu odsłoniłam i wymyłam schody wodą. Ku mojemu zdziwieniu, dopiero teraz zauważyłam, że na schodach pojawiły się ciemniejsze prostopadłe do kierunku bejcy, struktury drewna plamy. moim zdaniem od tamtej pory jest ich coraz więcej. Czy to jest normalne? Chcę się upewnić na forum przed złożeniem reklamacji, muszę się też odpowiednio przygotować na tą rozmowę. Z góry dziękuję za odpowiedź. Mogą to być przebarwienia od przekładek (z mokrego drewna) użytych do suszenia w sztaplu, wskazywałyby na to dość regularne odstępy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola T 11.02.2019 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pogadam z wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts