PanGarnek 11.02.2019 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Wlasnie skonczyl na budowie dzialac elektryk i wod-kan.Tynkarz ostro chce juz wchodzic.Ja sie nie znam. Moze?Pogoda ma byc juz bez przymrozkow ale obiawiam sie. Co jesli jednak sie trafi? Co jesli bedzie duza wilgoc?Jest sens sie przejmowac i odkladac czy mozna smialo dzialac?Okolice katowic, temperatury zapowiadaja teraz na plusie.Tynki glownie gipsowe i garaz cementowo-wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rabarbar1 12.02.2019 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Przymrozek jest choćby w tej chwili... sąsiad zza rzeki Znajomemu spadły z sufitu przy takiej pogodzie. Ja bym się wstrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.02.2019 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Nie ryzykuj - do połowy marca - inaczej jest taki tynk będzie bardzo narażony na zniszczenie - nie zwiąże tylko zamarznie, a wtedy koszty znaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 12.02.2019 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 znajomemu odpadały płaty po 2-3 m2przyszedł mróz i kupa twoje ryzyko ja bym nigdy od listopada do marca tynków nie zrobiłrobiłem w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts