Grzesiek13 18.10.2004 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Poszukuję ekipy tynkarzy, chętnie z agregatem do wytynkowania domu w okolicach Krakowa ( ok. 500m2), tynki cementowo-wapienne. kontakt tel.507-119-203. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Psiki 23.10.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Ja również poszukuję dobrych i tanich tynkarzy do wykonania tynków wewnętrznych cementowo - wapiennych. Mogą być tynki wykonane agregatem.Z tego co wiem, jakaś firma z okolic Łodzi wykonuje tego typu prace agregatem.Bardzo proszę o namiar na solidną firmę, Z jednej już zrezygnowałam!!!!.Z góry dziękuję i pozdrawiammój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelczu 28.10.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Moja firma wykonuje tradycyjne tynki cementowo-wapienne.Dzia Wykonujemy tradycyjne tynki cementowo-wapienne.działamy już 9 lat popartych dość dużą grupą zadowolonych klientów.Jesteśmy z okolic Wieliczki.tel.509441556.Paweł Czuchra. l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati13 23.11.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Mam solidna ekipe, ktora konczyla u mnie tynki ( agregatem )tego lata. Ludzie z okolic Krakowa, godni polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts