twitch 12.02.2019 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Witam, na wstępie dodam , że zaczynam dopiero swoją przygodę z glazurą, zakupiłem takie listwy do glazury jak poniżej: Mam mały problem z docięciem listw do cokolików przy drzwiach: Nie mam za bardzo pomysłu, jak dociąć taką listwe, żeby mi się ładnie poschodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 12.02.2019 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 (edytowane) Waterjet i krawędź po cięciu jak z fabryki , a w niektórych przypadkach wygląda lepiej (nie rektyfikowane) . Edytowane 12 Lutego 2019 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twitch 12.02.2019 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Na pewno krawędź lepsza ale waterjet warty tyle co dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 12.02.2019 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 To fakt , ale może masz gdzieś w okolicy taka firmę . W Poznaniu cięcie to 8-10 zł za sztukę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts