Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Falownik HUAWEI SUN 2000

arturrob

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • 1 year później...
  • 9 months później...
[ATTACH=CONFIG]452717[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]452718[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]452719[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]452716[/ATTACH]

Zapomniałem wczoraj, nadrabiam dziś.

Dzięki!,

Zastanawia mnie wysoka wartośc parametru Level-1 OV protection threshold nie powinien byc 253V? Level 2 jest 264.5V tutaj mam testy dla falowników Huawei:

https://pvgroup.pl/wp-content/uploads/2020/01/sun2000___5ktl_m0___50438_bureau___pl.pdf

Można sobie zobaczyc parametry na jakich falowniki były testowane wg naszych norm. Poza tym twój falownik jest 1F (output ustawiony na 3F?)

No i czasy są trochę inne, cały czas rozgryzam znaczenie wszystkich parametrów...

Edytowane przez domelek

• 3 months później...
Witam . Od paru dni nie było internetu bo kabel był uszkodzony , teraz nie wiem jak połączyć się z falownikiem . Aplikacja nie pokazuje niczego , udało mi się tylko w jakiś sposób uruchomić że teraz jest online . Nie mam.pojecia jak to spowrotem sparować .Proszę o poradę . Edytowane przez kristi8888

Witam . Od paru dni nie było internetu bo kabel był uszkodzony , teraz nie wiem jak połączyć się z falownikiem . Aplikacja nie pokazuje niczego , udało mi się tylko w jakiś sposób uruchomić że teraz jest online . Nie mam.pojecia jak to spowrotem sparować .Proszę o poradę .

Masz nową apkę (niebieską)?

Zaloguj sie może najpierw na www https://eu5.fusionsolar.huawei.com/ - czy tu masz odczyty? Logger / dioda jest na zielono?

• 10 months później...