aldi 29.11.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 na wprost mojej działki jest "jakiś przedsiębiorca" strasznie mu pilno do budowy a przez długi czas nie dostawał dokumentów z Agencji Rynku Rolnego a mówił że w tym roku miał stanąć budynek - a ponieważ powstały zaległości ,myślę żo to będzie ciągnął - zresztą sam się zaoferował że ma jakiś znajomych - trzeba będzie tylko swoją dolę odpalić i już. I tak nie mam teraz kasy na wydudowanie domu w całości a jak nie będę mieć umów na media nie dostanę kredytu więc buduję z tego co uciułam i byle do przodu - dzisiaj kupiłam max'a na cały dom - a jak prądu nie będzie to z generatora betoniarka będzie chodział i dalej - musi się udać ważne że chęci są Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/24518-przed%C5%82u%C5%BCanie-wodociagu-i-umiejscowienie-studzienki/page/2/#findComment-474633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts