mariobrk 13.02.2019 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Witam, Co myślicie o tych dwóch centralach, jakieś doświadczenia? Mam dylemat w wyborze.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 24.02.2019 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Witam, dokonałeś już wyboru? Jeśli tak to na co sie zdecydowałeś?Ja z kolei dostałem propozycje wykonania instalacji WM wykorzystującej jednostki Alnor HRU MinistAir W 450 lub VUT 270 V5B EC A14.Może ktoś z Was miał styczność z tymi jednostkami/producentami i może podzielić się wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti75 24.02.2019 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Jest osobny wątek o hru ministair w450. U mnie działa bez problemu. Nie hałasuje, nie cieknie, tani, robi swoje.Wymieniam tylko filtry. Największy minus-baardzo prymitywny sterownik ( ale przez to nie bawiłem się w programowanie- działa w tle na 1 biegu, sporadycznie na 2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts