Grzegorz0204 13.02.2019 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Witam . Posiadam piec sas bio slim 14kw ze sterownikiem tech 450 . zawór czterodrozny automatyczny . cały uklad na dwoch rozdzielaczach z silownikami elektrycznymi tech polaczone z termostatami w każdym pokoju . Dom dwu letni115 m plus garaz z kotłownia 35m . zastanawiam się nad działaniem pieca gdyz na chwile obecną gdy temperatura na dworzu oscyluje około 0 to piec ciągle się rozpala (któryś termostat sie zaświeci ) lecz często nawet piec nie złapie odpowiedniej temperatury a juz sie wygasza (termostat zaśnie)i tak to wszystko sie zapętla . w domu mam około 23 stopni a piec pali mi około 30 kg na dobę. Rozmawiałem z serwisem to powiedzieli mi ze tak powinno byc ale kilkanascie albo więcej razy ma dobę? Moze miał ktos taką sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/245195-sas-bio-slim-14-kw-tech-450-problem-z-ci%C4%85g%C5%82ym-rozpalaniem-i-wytwarzaniem-pieca/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts