pafnuc518 13.02.2019 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Witam ,czy używa ktoś takiego kotła lub podobnego na pellet?.Instalator który będzie robił u mnie ogrzewanie jest serwisantem tej firmy .Oczywiście że pozwala na zakup innej marki pieca lecz w razie awarii zapewnia szybki sewis i dostępność części.Z moich przemyśleń to też jest na plus ze jest serwisantem bo zwykły hydraulik podłączy piec ale gdy to nie działa prawidłowo odsyła do serwisów.W innych tematach na temat tej firmy jest kilka złych opinii ale jakoś nie mogę znaleźć firmy gdzie opinie są tylko dobre. Oprócz tego modelu zaproponowano mi HT DasPell GreenLine 17 lub HT Q Pellet GL15 w mniejszych pieniążkach .Sprzedawca twierdzi że gdy te modele wyposażenie w to co posiada HT One -czyli pompy ,zawory itd to cena jest zbliżona . Ktoś posiada ,użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts